full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

Χρυσό Τρίγωνο Ινδίας | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 9 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: από €1185
 • Διάρκεια: 9 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: από €1185


Μικρά γκρουπ 12 – 18 ατόμων
Εγγυημένες Αναχ.: 24/7, 31/7, 7/8, 14/8, 21/8, 28/8, 11/9, 18/9, 18/9, 25/9, 23/10
Δελχί - Άγκρα - Τζαϊπούρ
Επίσκεψη & Είσοδος: Ταζ Μαχάλ, Κόκκινο Φρούριο Άγκρα, Fathepur Sikri, Φρούριο Αμπέρ, Παλάτι Τζαϊπούρ, Αστεροσκοπείο Τζαϊπούρ, Monkey Temple, Ναός Lotus, Qutab Minar, Ναός Akshardham & Μνημείο Γκάντι
Διαμονή: 5* ξενοδοχεία με ημιδιατροφή
Βόλτα με Rikshaw στην Τζαϊπούρ
Αρχηγός/ Συνοδός του γραφείου μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα - Δελχί - Οδική ξενάγηση πόλης & επίσκψη στο μνημείο του Μ. Γκάντι (Περιλαμβάνεται)
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Δελχί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη και συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο όπου θα μας ενημερώσει για όλες τις πληροφορίες που αφορούν το ταξίδι και θα μας δώσει τα σχετικά έγγραφα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Αφού ξεκουραστείτε για λίγο, ακολουθεί περιήγηση στο Νέο Δελχί και σε αξιοθέατα της πόλης. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το Κοινοβούλιο, το σπίτι του Προέδρου, το Raj Path και την Πύλη της Ινδίας. Αργότερα θα επισκεφθείτε το μνημείο Raj Ghat που είναι αφιερωμένο στον Μαχάτμα Γκάντι. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
3η μέρα: Δελχί - Ναός Akshardham - Άγκρα - Ταζ Μαχάλ (Περιλαμβάνεται)
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Θα μεταφερθείτε οδικώς στην πόλη Άγκρα όπου καθ’ οδόν θα επισκεφθείτε τον Ινδουιστικό ναό Akshardham με την μοναδική αρχιτεκτονική (Δευτέρες Κλειστός). Το απόγευμα, με την άφιξη μας στην Άγκρα, θα επισκεφθούμε ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου, το πιο διάσημο μνημείο όχι μόνο της πόλης, αλλά και ολόκληρης της χώρας, το περίφημο Ταζ Μαχάλ, ένα μνημείο ανυπολόγιστης ομορφιάς η οποία δεν περιγράφετε με λέξεις! Το Ταζ Μαχάλ είναι ένα μνημείο αγάπης αφού κτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν για την πολυαγαπημένη του σύζυγο Μουμτάζ Μαχάλ, την οποία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μετά το πέρας της ξενάγησης, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στην Άγκρα. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
4η μέρα: Άγκρα - Κόκκινο Φρούριο (Περιλαμβάνεται) - Απογευματινή Παράσταση «Mohebet e Taj» (Προαιρετικά)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί επίσκεψη στο μοναδικό Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα που είναι κτισμένο με κόκκινες αμμόπετρες από τον Αυτοκράτορα Ακμπάρ το 1565. Στο εσωτερικό του φρουρίου θα δείτε το μαρμάρινο τζαμί καθώς επίσης και πολυτελή ιδιωτικούς κοιτώνες που αντικατοπτρίζουν το μεγαλείο της Αυτοκρατορίας Μουγκχάλ. Το βράδυ, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να απολαύστε ζωντανά την παράσταση «Mohebet e Taj» στο πολιτιστικό κέντρο Kalakriti (Προαιρετικά). Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
5η μέρα: Άγκρα - Fathepur Sikri - Τζαϊπούρ (Περιλαμβάνεται)
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καθ’ οδόν προς το Τζαϊπούρ θα επισκεφθούμε ένα από τα μνημεία πολιτιστικής κληρονομίας της Ουνέσκο, την πόλη Fathepur Sikri, γνωστή και ως «Πόλη της Νίκης». Χτισμένη κατά το δεύτερο μισό του 16ου αιώνα από τον αυτοκράτορα Akbar, αποτέλεσε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας Mughal για περίπου 10 χρόνια. Εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους της λόγω προβλημάτων με την ύδρευση. Παρόλα αυτά, τα εντυπωσιακά της κτίσματα φτιαγμένα από κόκκινους αμμόλιθους υπογραμμίζουν στους επισκέπτες το ένδοξο παρελθόν της πόλης. Άφιξη στο Τζαϊπούρ και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
6η μέρα: Τζαϊπούρ - Φρούριο Αμπέρ - Παλάτι της Τζαϊπούρ - Αστεροσκοπείο - Βόλτα με Rickshaw (Περιλαμβάνεται)
Πρωινό και αναχώρηση για το φρούριο της Αμπέρ, που μέχρι το 1728 αποτελούσε το διοικητήριο της επαρχίας. Βρίσκεται στον ομώνυμο λόφο και η προσέγγισή του γίνεται στην πλάτη ελεφάντων ή με τζίπ. Το πρωτότυπο παλάτι είχε κτιστεί από τον Ρατζά Μανσίνχ ενώ επιπρόσθετες εργασίες στο κτίσμα έγιναν από τον Sawi Jai Singh. Είναι ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα της αρχιτεκτονικής των Ρατζπούτ και ήταν η αρχαία πρωτεύουσα των Καϊσχαγουάχ. Το φρούριο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της πόλης Τζαϊπούρ γι’ αυτό ένα ταξίδι στην πόλη χωρίς μια επίσκεψη στο μεγαλοπρεπέστατο αυτό φρούριο θα ήταν ελλιπής. Αργότερα, θα επισκεφθούμε το μοναδικό Τζαντάρ Μαντάρ, ένα πετρόκτιστο αστρολογικό παρατηρητήριο που κτίστηκε από τον Ράτζα Τζάϊ Σίνχ το 1728. Είναι το μεγαλύτερο πετρόκτιστο παρατηρητήριο στον κόσμο και ένα από τα πέντε που κτίστηκαν από τον Μαχαραγιά Τζάϊ Σίνχ, τον ιδρυτή της πόλης Τζαϊπούρ. Αργότερα θα σταματήσουμε για φωτογραφίες έξω από το Χαβά Μαχάλ, γνωστό ως «Παλάτι των ανέμων». Οικοδομήθηκε το 1799 για να μπορούν οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας να έχουν θέα της πόλης από τα παράθυρα του παλατιού. Επόμενος προορισμός «Το Παλάτι της Πόλης» το οποίο χτίστηκε από τον Μαχαραγιά Σαβά Τζαϊ Σίνχ κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Ανάμεσα στα διάφορα οχυρά και τα παλάτια του Τζαϊπούρ, το Παλάτι της Πόλης ξεχωρίζει, με την εξαιρετική τέχνη και την αρχιτεκτονική του. Το συγκρότημα καλύπτει μια τεράστια περιοχή, η οποία χωρίζεται σε μια σειρά από κήπους, αυλές και κτίρια. Αρχικά, ο Ράτζα Τζάι Σίνχ δημιούργησε το εξωτερικό τείχος που καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή. Τα πρόσθετα μεγάλα κτίρια κατασκευάστηκαν αργότερα από τους επόμενους κυβερνήτες. Τελικός μας σταθμός το κέντρο της πόλης όπου θα απολαύσουμε μια βόλτα με , τις γνωστές ποδηλατάμαξες, μια μοναδική εμπειρία που θα σας δώσει την ευκαιρία να παρατηρήσετε την καθημερινότητα των ντόπιων, να μυρίσετε τα Ινδικά μπαχαρικά και να απολαύσετε τις πολύχρωμες αγορές. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
7η μέρα: Τζαϊπούρ - Monkey Temple - Δελχί (Περιλαμβάνεται)
Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Καθ’ οδόν προς το Δελχί, θα επισκεφθείτε το «Monkey Temple» το οποίο βρίσκεται σε ένα σύμπλεγμα από αρχαίους Ινδουιστικούς ναούς. Στον ναό δόθηκε το συγκεκριμένο όνομα λόγω του μεγάλου αριθμού πιθήκων που «εγκαταστάθηκαν» στα ερείπια του ναού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Δελχί. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.
8η - 9η μέρα: Δελχί - Οδική ξενάγηση - Ναός Lotus - Qutab Minar - Λάρνακα (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με τις αποσκευές μας. Ακολουθεί οδική περιήγηση στην παλιά πόλη του Δελχί όπου θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης και να θαυμάσετε το Κόκκινο Φρούριο που χτίστηκε από τον αυτοκράτορα Σαχ Τζαχάν, δημιουργό του Ταζ Μαχάλ. Ακολουθεί επίσκεψη στον Ναό Lotus (Δευτέρες Κλειστός), εκεί όπου πιστοί οποιασδήποτε θρησκείας είναι ελεύθεροι να επισκεφθούν το ναό για να προσευχηθούν ή να διαλογιστούν. Επιπλέον θα επισκεφθείτε Qutab Minar, που ίσως να αποτελεί τον υψηλότερο πετρόκτιστο πύργο της χώρας ύψους 73 μ. Ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου αυτού το 1193, αφού νίκησε το τελευταίο ινδουιστικό βασίλειο στο Δελχί. Αν και ο Qutab-ud-din Aibak ξεκίνησε την κατασκευή του πύργου, το μνημείο δεν ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του. Αργότερα, έγιναν προσθήκες από τους διαδόχους του. Τρεις όροφοι κατασκευάστηκαν από τον Ιλτουτμούς, ενώ ο πέμπτος και τελευταίος κατασκευάστηκε από τον Firoz Shah Tughlak. Μετά το πέρας της ξενάγησης, κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο του Δελχί για την πτήση της επιστροφής μας στη Λάρνακα, με ενδιάμεσο σταθμό. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις μένουν για πάντα!

Η Ινδία είναι ένας συνδυασμός πολιτισμού, ιστορίας, τοπίων και ανθρώπων, που αναδεικνύεται ως ένας προορισμός ζωής. Σε αυτό το ταξίδι θα ανακαλύψετε το Χρυσό Τρίγωνο της Ινδίας που αποτελείται από το Δελχί, την Άγκρα και τη Τζαϊπούρ. Η ξενάγηση είναι μοναδική, ειδικά στην πόλη Άγκρα, αφού σε κοντινή απόσταση δεσπόζει το διάσημο Taj Mahal. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για τον προορισμό Ινδία.
Όμορφες Προτάσεις Επέκτασης: Σρι Λάνκα, Ντουμπάι, Μαλδίβες, Χονκ Κονγκ και Σιγκαπούρη

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Ινδία Ένας ανερχόμενος ταξιδιωτικός προορισμός γεμάτος μυστήριο, η Ινδία είναι μία χώρα αντιθέσεων, χρωμάτων, αρωμάτων, μαχαραγιάδων, αγίων και φακίρηδων.
Γλώσσα Επίσημη γλώσσα του κράτους είναι τα Χίντι. Τα Αγγλικά είναι διαδεδομένα, ειδικά στην πρωτεύουσα.
Νόμισμα Ινδική Ρουπία (INR) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτουμπάι20:1001:05 (+1)
ΝτουμπάιΔελχί02:1508:40
ΔελχίΝτουμπάι03:2505:10
ΝτουμπάιΛάρνακα08:0011:10

Τιμοκατάλογος: Tιμή Aνά Άτομο

ΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ
εώς 12 ετων σε δίκλινο με 2 ενήλικες
από €1285από €1185από €1485από €915
5* Deluxe Ξενοδοχεία σε Δελχί, Άγκρα & Τζαϊπούρ με ημιδιατροφή
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Δελχί – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • 2 διανυκτερεύσεις στο Δελχί σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στην Άγκρα σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • 2 διανυκτερεύσεις στη Τζαϊπούρ σε ξενοδοχείο 5*, με ημιδιατροφή
 • Όλες οι μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές όπως αναγράφεται στο πρόγραμμα, με ιδιωτικά κλιματιζόμενα μέσα
 • Οδική περιήγηση στο Νέο Δελχί (Κοινοβούλιο, Σπίτι του Προέδρου, Raj Path, Πύλη της Ινδίας)
 • Επίσκεψή και είσοδος στο Raj Ghat (χώρος αποτέφρωσης του Μαχάτμα Γκάντι)
 • Επίσκεψη και είσοδος στον ναό Akshardham
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Lotus Temple στο Δελχί
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Qutab Minar στο Δελχί
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Taj Mahal
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Κόκκινο Φρούριο της Άγκρα
 • Επίσκεψη και είσοδος στην εγκαταλειμμένη πόλη Fathepur Sikri
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Φρούριο Aber στην Jaipur
 • Μία (1) βόλτα με ελέφαντα στο φρούριο της Άμπερ (Εξαρτάται από την διαθεσιμότητα των ελεφάντων – Σε αντίθετη περίπτωση θα ανεβείτε με τζιπ στο φρούριο)
 • Επίσκεψη και είσοδος στο αστεροσκοπείο της Jaipur
 • Στάση για φωτογραφία στο «Παλάτι των Ανέμων»
 • Επίσκεψη και είσοδος στο παλάτι της Jaipur
 • Μία (1) βόλτα με rikshaw στην Jaipur
 • Είσοδος και επίσκεψη στο Monkey Temple
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι έμπειροι ξεναγοί για τις περιηγήσεις
 • Όλα τα τέλη εισόδων σε μνημεία ανά πρόγραμμα (μονή είσοδος)
 • Καλύμματα παπουτσιών για την είσοδο σας σε ναούς και τζαμιά
 • Συνάντηση και βοήθεια κατά τις αφίξεις και αναχωρήσεις σε κάθε τοποθεσία
 • Υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη στο αεροδρόμιο
 • Ποτό καλωσορίσματος στο ξενοδοχείο
 • ΔΩΡΕΑΝ 2 με 4 μπουκάλες νερό καθημερινά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου βάση των συμφωνιών μας
 • ΔΩΡΑΝ καφές και τσάι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Βίζα για την Ινδία (με κόστος περίπου €80). Αναλαμβάνουμε εμείς την διαδικασία έκδοσης της βίζας. (Για την έκδοση βίζας απαιτείται: Απαραίτητη 6μηνη ισχύς του διαβατηρίου, Αντίγραφο (scan) του διαβατηρίου σας, Ηλεκτονική σας φωτογραφία σε άσπρο φόντο, Συμπληρωμένη φόρμα, η οποία θα σας δοθεί από το γραφείο μας κατά την δήλωση ενδιαφέροντός σας)
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Μπορούμε να σας προτείνουμε αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού η οποία θα περιλαμβάνει και κάλυψη για τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Γεύματα (εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω) και ποτά
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Άλλα προσωπικά έξοδα, όπως εμφιαλωμένο νερό, τηλεφωνικές χρεώσεις, ιατρικά έξοδα κτλ
 • Οποιοδήποτε τέλος για χρήση φωτογραφικής μηχανής κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων
 • Φόροι πόλεων ή/και eco-tax όπου και εάν υπάρχουν οι οποίοι πληρώνονται επί τόπου.
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • ΟΛΑ τα ξενοδοχεία είναι βάση διαθεσιμότητας
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού: 1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά. 2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας 3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 30 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Έντυπα
Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού Download pdf
Reference Code :

PL-INDIA-ADV

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  Reference Code :

  PL-INDIA-ADV

  Τι είπαν οι φίλοι μας