full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Πανόραμα Ισλανδίας | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

Πανόραμα Ισλανδίας | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 9 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: από €2875
 • Διάρκεια: 9 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: από €2875


Εγγυημένες Αναχωρήσεις: 19/06, 05/08, 14/08, 21/08, 05/09, 19/09
Διανυκτερεύσεις στο Ρέυκιαβικ & στη επαρχία της Ισλανδίας με πρόγευμα & 1 γεύμα
Καθημερινές εκδρομές & ξεναγήσεις
Snowmobiles, Παρατήρηση φαλαινών, Μουσείο Λάβας
'Εμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός / συνοδός

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η μέρα: Λάρνακα – Ρέυκιαβικ
Αναχώρηση από Λάρνακα με προορισμό το Ρέυκιαβικ. Άφιξη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της χώρας στο Κέφλαβικ και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο Ρέυκιαβικ. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την πρωτεύουσα της Ισλανδίας. Διανυκτέρευση.
2η μέρα: Ρέυκιαβικ – Βικ
Μετα το πρωινό θα αφήσετε την πρωτεύουσα και ετοιμαστείτε για την εξερεύνηση του νησιού. Προορισμός σας οι νότιες ακτές με ξενάγηση στο «Κέντρο Λάβας». Στη διαδρομή μας θα απολαύσετε μερικούς από τους ομορφοτερους καταρράκτες, τον Σελιαλάντ και τον ιδιαίτερα φωτογενή Σκόγκα, καθώς και τη προστατευόμενη περιοχή του Ντιρχολέ, όπου έχουν τις φωλιές τους εκατοντάδες σπάνια πτηνά. Τελικός σας προορισμός το γραφικό ψαροχώρι Βικ, στην ευρύτερη περιοχή του οποίου θα διανυκτέρευσετε.
3η μέρα: Βικ - Fjadrargljufur - Εθνικό πάρκο Σκάφταφελ – Γιοκούλσαρλον – Χοφν
Αμέσως μετά το πρωινό αναχωρέιτε για το μοναδικό φαράγγι Fjadrargljufur. Περπατώντας ανάμεσα σε ένα μοναδικό τοπίο λάβας θα βρεθείτε σε ένα απόκοσμο θέαμα! Υπέροχοι εξώστες / σημεία παρατήρησης θα σας χαρίσουν εικόνες μοναδικές σε ένα πραγματικά θαύμα της φύσης. Το φαράγγι απλώνεται φιδωτά μπροστά σας οδηγώνας το νερό του ομώνυμου ποταμού.Επόμενο αξιοθέατο, το Εθνικό πάρκο Σκάφταφελ ή Βάτναγιοκουλ όπως είναι επίσης γνωστό. Είναι ένα από τα τρία εθνικά πάρκα της Ισλανδίας και καλύπτει το 13% του εδάφους της και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα εθνικά πάρκα της Ευρώπης. Μεγάλο μέρος του εθνικού πάρκου είναι καλυμμένο από τον ομώνυμο παγετώνα Vatnajökull. Το τοπίο που διαμορφώνεται είναι ποικίλο, κυρίως λόγω της αλληλεπίδρασης της ηφαιστειακής δραστηριότητας και των παγετώνων. Λίγα μέρη στον κόσμο παρουσιάζουν τα αποτελέσματα τόσο έντονων φυσικών φαινομένων όπως εδώ, όπου η αέναη μάχη μεταξύ πάγου και φωτιάς εξακολουθεί να μαίνεται και να δημιουργεί ξεχωριστής ομορφιάς φυσικά τοπία που προέρχονται από τις συνδυασμένες δυνάμεις των ποταμών, του πάγου και της ηφαιστειακής και γεωθερμικής δραστηριότητας. Στο νότιο τμήμα του πάρκου βρίσκεται η διάσημη λιμνοθάλασσα του παγετώνα Γιοκούλσαρλον που αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα της χώρας. Η λιμνοθάλασσα άρχισε να διαμορφώνεται το 1934, όταν ο παγετώνας άρχισε να υποχωρεί στη γύρω περιοχή. Σήμερα έχει μέγεθος περίπου 25 τετραγωνικά χιλιόμετρα και συνεχώς μεγαλώνει αφού περίπου 500 τετραγωνικά μέτρα πάγου λιώνουν κάθε χρόνο μέσα σε αυτή. Παράλληλα είναι η βαθύτερη λίμνη στην Ισλανδία με μέγιστο βάθος 260 μέτρα. Η επίσκεψή σας μέσα στη λίμνη, με ειδικές αμφίβιες βάρκες είναι μία εμπειρία που θα σας αποκαλύψει σε όλη της τη διάσταση τη μαγεία και τα θαύματα που προσφέρει η υπέροχη αυτή περιοχή. Η μέρα σας θα κλεισει με επίσκεψη στην «Διαμαντένια Ακτή» που πήρε το ονομά της από τα κομμάτια πάγου που ερχόμενα σε επαφή με το θαλασσινό νερό, παίρνουν υπέροχα σχήματα και μία αλόκοτη διαύγεια που τα κάνει πραγματικά να μοιάζουν με τεράστια διαμάντια! Αργά το απόγευμα θα καταλήξετε στην περιοχή του Χοφν, στις Νοτιοανατολικές Ακτές της νησιωτικής χώρας, όπου και θα διανυκτερεύσετε.
4η μέρα: Χοφν - Ανατολικά Φιόρδς - Εγκίλσταντιρ
Σήμερα θα διατρέξετε στις ανατολικές εσχατιές της Ισλανδίας και αφού περάσετε το επιβλητικό ορεινό πέρασμα του όρους Βέστουχορν, θα φτάσετε στην περιοχή που βρίσκονται οι ιδιαίτερα θεαματικές ακτές της Ανατολικής Ισλανδίας με το άγριο, σχεδόν εξώκοσμο τοπίο που χαρακτηρίζει την περιοχή των Ανατολικών Φιόρδς. Γραφικά χωριά όπως το Ντιουπιβογκουρ θα διανθίσουν τη διαδρομή μας. Στη συνέχεια αφού έχετε γεμίσει τις μπαταρίες σας με εικόνες εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς θα διανυκτερεύεσετε σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής Εγκίλσταντιρ.
5η μέρα: Εγκίλσταντιρ - Μάιβατν – Ντέτιφος - Γκόνταφος - Έιγιαφιόρδ – Ακουρέιρι Κυνήγι Φαλαινών
Μια ακόμα πλούσια και συγκλονιστική μέρα ξεκινάει. Πρώτη στάση η παραδοσιακή φάρμα στο Modrudalur για να φωτογραφίσετε την ρουστίκ αρχιτεκτονική της υπαίθρου.Συνεχίζετε για τον βορρά της χώρας μέσω μιας εντυπωσιακής διαδρομής που το τραχύ σεληνιακό τοπίο κυριαρχεί. Η επίσκεψή μας στον “άγνωστο” καταρράκτη Ντέτιφος θα σας φέρει σε επαφή με τον ισχυρότερο καταρράκτη της Ευρώπης και φυσικά την εντυπωσιακή του υδατόπτωση που ενσαρκώνει την απόλυτη δύναμη της φύσης της Ισλανδίας. Αμέσως μετά σας περιμένει η θαυμάσια γεωθερμική περιοχή της Λίμνης Μάιβατν με τους διάσημους ψευδοκρατήρες, τις πηγές που αναβλύζουν θερμά νερά, τους εντυπωσιακούς σχηματισμούς από τη λάβα των παλαιότερων ηφαιστειακών δραστηριοτήτων καθώς και την πλούσια πανίδα. Αμέσως μετά σας περιμένει το υπέροχο θέαμα ενός ακόμα επιβλητικού καταράκτη, του καταράκτη των «Θεών», Γκόνταφος. Επόμενος προορισμός το λιμάνι του Ακουρέιρι, στο φιόρδ της Βόρειας Θάλασσας όπου θα επιβιβαστείτε σε ειδικό «φαλαινοθηρικό» και αν είστε τυχεροί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το εξαιρετικό θέαμα των μεγαλύτερων θηλαστικών ζώων του πλανήτη, που συναντώνται σε αφθονία στον Βόρειο Ατλαντικό. Αργά το απόγευμα θα καταλήξετε στο Ακουρέιρι όπου θα τακτοποιήθειτε στο ξενοδοχείο σας για διανυκτέρευση.
6η μέρα: Ακουρέιρι – Παγετώνας Λανγκγιογκουλ (snowmobiles & Ice Caves) - Ρέυκιαβικ
Το πρωί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την μητρόπολη της Βόρειας Ισλανδίας και το 2ο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας. Γραφικά κτίρια, υπέροχη θέα προς το Φιόρδ Έιγια, που στις όχθες του είναι χτισμένη η πόλη και φυσικά αρκετά διοικητικά κτίρια συνθέτουν την εικόνα της ενδιαφέρουσας πόλης. Ανεβείτε τα σκαλιά μέχρι την εκκλησία στο κέντρο της πόλης, περπατήστε στον κεντρικό πεζόδρομο με τα καφέ και τα καταστήματα και φωτογραφήστε το γραφικό λιμάνι της πόλης.Σήμερα θα το δρόμο της επιστροφής προς το κοσμοπολίτικο Ρέυκιαβικ. Όμως το κορυφαίο αξιοθέατο της μέρας είναι ο παγετώνας Λανγκγιογκουλ! Εκεί σας περιμένει μία μοναδική εμπειρία. Με ειδικά μηχανάκια χιονιού (snowmobiles) θα διασχύσετε ένα κομμάτι του τεράστιου υδάτινου όγκου στις πλαγιές του παγετώνα που φτάνουν μέχρι και τα 1.000μ υψόμετρο! Εκατομμύρια χρόνια γεωλογικής ιστορίας που ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια σας μέσα στο μοναδικό σπήλαιο πάγου που θα επισκεφθείτε για να θαυμάσετε τις μοναδικές αντανακλάσεις και τους ήχους στα έγκατα του παγετώνα! Tο απόγευμα θα καταλήξετε στην πρωτεύουσα Ρέυκιαβικ έχοντας ολοκληρώσει τον πλήρη γύρο του μοναδικού αυτού νησιού. Απόψε όμως είστε στο Ρέυκιαβικ! Τι καλύτερο λοιπόν από μία νυχτερινή βόλτα στην εξαιρετικά αναδιαμορφωμένη παλιά συνοικία της πόλης στο λιμάνι όπου δεσπόζει το υπέροχα φωταγωγημένο κέντρο Πολιτισμού αλλά και τα μοναδικά μπαρ της πόλης. Βόλτα στο Ρέυκιαβικ λοιπόν μια εμπειρία που δεν χάνεται με τίποτα!
7η μέρα: Ρέυκιαβικ | Ξενάγηση πόλης & Golden Circle Tour
Το πρωινό σας σήμερα είναι αφιερωμένο στην πρωτεύουσα της Ισλανδίας που την αποκαλούν ως τη «μεγαλύτερη μικρή πόλη του κόσμου». Θα δείτε τα σημαντικότερα αξιοθέατα του κοσμοπολίτικου Ρέυκιαβικ όπως το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό Ναό, την εκκλησία Hallgrνmskirkja στο κέντρο της πόλης. Μετά την ξενάγηση επίσκεψη και γεύμα σε μια μοναδική φάρμα / θερμοκήπιο. Στη συνέχεια αναχωρείτε για την περιοχή του διάσημου Γκέισερ, του Μεγάλου Πίδακα, ο οποίος έδωσε το όνομά του και χαρακτηρίζει τους θερμοπίδακες παγκοσμίως. Πρώτα ο ίδιος ο Γκέισερ και αμέσως μετά ο Στρόκουρ, που εκτοξεύει το θερμό νερό σε ύψος 30μ. μαζί με τις θερμές πηγές που τους περιστοιχίζουν συνθέτουν ένα υπέροχο, ξεχωριστό τοπίο, ενδεικτικό της απαράμιλλης ομορφιάς της φύσης της Ισλανδίας. Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ, αμέσως μετά σας περιμένει ο επιβλητικός Γκούλφος, ο «Χρυσός» καταρράκτης που αποτελεί ένα από τα διασημότερα σημεία της νησιωτικής χώρας. Αμέσως μετά σας περιμένει η παγκοσμίως διάσημη περιοχή του Θίνκβελιρ που όχι μόνο είναι το πιο ιστορικό σημείο του νησιού μιας και εδώ βρίσκεται το παλαιότερο δημοκρατικό σε συνεχή λειτουργία κοινοβούλιο της παγκόσμιας ιστορίας, που ιδρύθηκε το 930, αλλά είναι και το σημείο που συναντώνται οι τεκτονικές πλάκες της Βορείου Αμερικής και της Ευρασίας. Ο μοναδικός αυτός συνδυασμός Πολιτικής Ιστορίας και Γεωλογικών Φαινομένων κάνουν το μέρος πραγματικά μοναδικό. Το απόγευμα επιστροφή στο Ρέυκιαβικ.
8η μέρα: Ρέυκιαβικ – Χερσόνησος Ρέκιανες - (Γαλάζια Λίμνη)
Σήμερα επωφεληθείτε από το ελεύθερο πρωινό και κάντε μια βόλτα στην αριστοκρατική λεωφόρο Skolavöraustígur με τις μπουτίκ, τα καταστήματα και τις γκαλερί τέχνης. Περπατήστε στην περιοχή του λιμανιού της πόλης, πλήρως αναπλασμένη τα τελευταία χρόνια και πόλο έλξης για τουρίστες και ντόπιους, γεμάτη με κομψά καφέ και «trendy» εστιατόρια. Νωρίς το απόγευμα κατευθυνόμαστε στη χερσόνησο Ρέκιανες. Πρόκειται για μία περιοχή πλούσια σε γεωθερμικές πηγές. Πρώτη μας στάση λοιπόν το Gunnuhver που περιβάλλεται από έναν «τρομακτικό» μύθο όπως και κάθε τι εξάλλου στην Ισλανδία.Στη συνέχεια ετοιμαστείτε για μια επική φωτογραφία. Αποθανατήστε τον εαυτό σας στη γέφυρα που ενώνει δύο τεκτονικές πλάκες !!!! Και ποιος θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας στην Ισλανδία. Μα φυσικά η φημισμένη Ηφαιστιακή Γαλάζια Λίμνη (Blue Lagoon). Εδώ θα απολαύσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό μπάνιο στα θερμά κατάλευκα νερά, μέσα σε ένα μαγευτικό ηφαιστειακό τοπίο. Η εν λόγω λιμνοθάλασσα δημιουργήθηκε το 1976 κατά λάθος, όταν κατά την διάρκεια της λειτουργίας ενός γειτονικού εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, άρχισε να αδειάζει νερό πλούσιο σε αλάτι, φύκια και διοξείδιο του πυριτίου, το οποίο και συσσωρεύτηκε στο συγκεκριμένο σημείο δημιουργώντας τη λαγκούνα. Μετά το χαλαρωτικό μπάνιο θα αναχωρήσουμε για το διεθνές αεροδρόμιο του Κέφλαβικ από όπου πετάμε για την Ελλάδα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
9η μέρα: Ρέυκιαβικ - Λάρνακα
Πρωινή αναχώρηση απο το αεροδρόμιο του Ρεύκιαβικ για την πτήση επιστροφής στην Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στη Λάρνακα το απόγευμα. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Η Ισλανδία είναι χώρα με ακραίες γεωλογικές αντιθέσεις. Ευρέως γνωστός ως "Η χώρα της φωτιάς και του πάγου", η Ισλανδία φιλοξενεί μερικούς από τους μεγαλύτερους παγετώνες στην Ευρώπη και μερικά από τα πιο ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο. Η Ισλανδία είναι επίσης η χώρα του φωτός και του σκότους. Οι μακριές καλοκαιρινές μέρες με σχεδόν 24 ώρες ηλιοφάνειας αντισταθμίζονται από μικρές χειμερινές μέρες με λίγες μόνο ώρες φωτός. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Ισλανδία.


Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΜόναχο 15:5018:30
Μόναχο Ρέυκιαβικ 22:1500:10 (+1)
Ρέυκιαβικ Μόναχο 01:1006:55
Μόναχο Λάρνακα10:3014:50

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ολοκληρωμένου Πακέτου Ανά Άτομο

Ημερομηνίες Διατροφή
Τιμή σε δίκλινο
Τιμή σε τρίκλινο
Τιμή σε μονόκλινο
19/06, 05/09, 19/09Ημιδιατροφή στην επαρχία & Πρωινό στο Ρεύκιαβικ €2985€2875€3675
05/08, 14/08, 21/08 €3175€2975€3775
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήριο Λάρνακα – Ρεύκαβικ– Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού με πτήσεις της Lufthansa
 • Μια αποσκευή 20kg και μια χειραποσκευή ανά άτομο για όλες τις πτήσεις
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Ρεύκιαβικ, με πρόγευμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο ψαροχώρι Βικ, με πρόγευμα και 1 γεύμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη περιοχή Χονφ, με πρόγευμα και 1 γεύμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στη περιοχή Εγκιλσταντιρ, με πρόγευμα και 1 γεύμα
 • 1 διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στο χωριό Ακουρειρι, με πρόγευμα και 1 γεύμα
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 • Μεταφορές και μετακινήσεις με ιδιωτικό λεοφωρείο με βάση το πρόγραμμα
 • Ξενάγηση με είσοδο στο κέντρο Λάβας
 • Εισόδους σε χώρους ενδιαφέροντος όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
 • Βόλτα στην λιμνοθάλασσα του παγετώνα Jokulsarlon με βάρκα
 • Κυνήγι φαλαινών
 • Ανάβαση στον παγετώνα Λόντγιονγκουλ με μηχανάκια χιονιού και επίσκεψη στα σπήλαια λάβας
 • Χερσόνησος Ρέκιανες – (Γαλάζια Λίμνη)
 • Εμπειρός συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
 • Φ.Π.Α.
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!
Δεν περιλαμβάνονται
 • Ασφάλεια ταξιδιού.Μπορούμε να σας προτείνουμε αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού η οποία θα περιλαμβάνει και κάλυψη για τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Ποτά στα γεύματα όπου δεν αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
 • Όσα δεν αναφέρονται ρητά στο πρόγραμμα και στα περιλαμβανόμενα
Σημειώσεις
 • Για παιδί εώς 12 ετών μένει μεσα στο ίδιο δωμάτιο με τους ενήλικες
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε ειδικό εκπτωτικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 20 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:
  1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.
  2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας
  3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης
Reference Code :

CSMR-ICELAND-21-9D

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  Reference Code :

  CSMR-ICELAND-21-9D

  Τι είπαν οι φίλοι μας