full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Νέα Ζηλανδία | Ταξίδι Ονείρων

Νέα Ζηλανδία | Ταξίδι Ονείρων

 • Διάρκεια: 10 - 15 μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας
 • Διάρκεια: 10 - 15 μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας


Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η Νέα Ζηλανδία μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου είναι όμως μια από τις χώρες που ο καθένας μας θα έπρεπε να ταξιδέψει έστω και μια φορά στη ζωή του. Αποτελείται από δυο μεγάλα και πολλά μικρότερα νησάκια και βρίσκεται νοτιοδυτικά του Ειρηνικού Ωκεανού. Εδώ ζουν και οι ιθαγενείς Μαόρι και πολλές από τις περιοχές της έχουν αναπτυχθεί τουριστικά στο έπακρο. Πρωτεύουσα της χώρας το Ουέλλινγκτον που βρίσκεται στο νότιο άκρο της Βόρειας Ζηλανδίας και που έχει χαρακτηριστεί ως το πολιτιστικό κέντρο της χώρας. Μια χώρα που είναι προικισμένη με απέραντη φυσική ομορφιά και γραφικά αλπικά και καταπράσινα τοπία που την έκαναν πρώτη επιλογή για τα γυρίσματα διάφορων ταινιών. Ανάμεσα τους και οι Τριλογίες «Ο άρχοντας των Δακτυλιδιών» και Χόμπιτ. Επισκεφτείτε το αγρόκτημα 1250 στρεμμάτων που έγιναν τα γυρίσματα των ταινιών και μάθετε πως μετατράπηκαν στο Middle Earth του Σάιρ. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Νέα Ζηλανδία.

Αξιοθέατα

Ροτόρουα
Μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της Νέας Ζηλανδίας με τη μεγαλύτερη λίμνη της. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ο πολιτισμός των Μαόρι και η φιλόξενη διάθεση που τους διακατέχει. Η λίμνη είναι επίσης γνωστή για τη γεωθερμική δραστηριότητα που έχει καθώς και για τους θερμοπίδακες της. Για τον λόγο αυτό επικρατεί παντού η έντονη μυρωδιά του θείου. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που προσελκύει το 35% των τουριστών της χώρας. Από την Ροτορούα μπορείτε να επισκεφτείτε τα χωριά των Μαορί Te Poi και Tamaki.
Εθνικό πάρκο Φιόρδ
Εγκατεστημένο στο νοτιοδυτικό άκρο της χώρας έχει ιδρυθεί από το 1952 και εκτείνεται στα 12 000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Μέσα στο πάρκο θα συναντήσετε εκτός από τα θεαματικά φιόρδ που σχηματίζονται από επιβλητικούς ογκόπαγους και το διάσημο Milford Sound.
Εθνικό Πάρκο Τονγκαρίρο
Είναι το παλαιότερο εθνικό πάρκο της χώρας και βρίσκεται στο κέντρο του νότιου νησιού. Είναι και αυτό ένα από τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO με μια ιστορική σημασία αφού είναι το τέταρτο που ιδρύθηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο κέντρο του πάρκου υπάρχουν τρία ενεργά ηφαίστεια.
Χωριό των Χόμπιτ
Αυτό που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε στην επίσκεψη σας στην Νέα Ζηλανδία είναι το χωριό των Χόμπιτ. Η πόλη που φιλοξένησε την τριλογία Άρχοντας των δακτυλιδιών δεν είναι καθόλου φανταστική. Υπάρχει και είναι εδώ, όπως ακριβώς και στην ταινία. Ένας γραφικός μικρός κόσμος που δεν πρέπει με τίποτα να τον χάσετε.

Ο καιρός

Το κλίμα είναι ήπιο χωρίς πολλή ζέστη με τη μέγιστη θερμοκρασία να ανέρχεται στους 30οC και την ελάχιστη στους 0οC. Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε την Nέα Ζηλανδία είναι από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και το Πάσχα.

Tips

Γλώσσα
Η επίσημη γλώσσα της Νέας Ζηλανδίας είναι τα Αγγλικά και τα Μαορί.
Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Δολάριο Νέας Ζηλανδίας (NZD). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.
Συνδυασμός Ταξιδιού
Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην Νέα Ζηλανδία με Αυστραλία ή Νησιά Φίτζι.

H ταξιδιωτική μας πρόταση Περιλαμβάνει:
 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς τη Νέα Ζηλανδία με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Έκδοση Βίζας στις χώρες που είναι απαραίτητη.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Έντυπα
Τουριστικός ΟδηγόςDownload pdf
Προαιρετικές Eκδρομές - Auckland & Queenstown - New Edition 2024Download pdf
Ένθετο ΠεριοδικούDownload pdf

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  Τι είπαν οι φίλοι μας