full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Κλασσική Κένυα | Σαφάρι και Περιπέτεια | Ατομικό Οργανωμένο Ταξίδι

Κλασσική Κένυα | Σαφάρι και Περιπέτεια | Ατομικό Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 8 μέρες - 5 βράδια
  Τιμή: από €2585
 • Διάρκεια: 8 μέρες - 5 βράδια
  Τιμή: από €2585


Εγγυημένες Αναχ.: 11/11, 2/12, 16/12
Απεριόριστο σαφάρι με 4x4 Land Cruiser
Εθνικό Πάρκο Amboseli - Εθνικό Πάρκο Λίμνης Nakuru - Masai Mara Game Reserve
Περιλαμβάνει καθημερινά όλα τα γεύματα
Προτάσεις Επέκτασης: Κένυα, Μομπάσα, Τανζανία, Ζανζιβάρη & Ντουμπάι
Επιλογές διαφοροποίησης προγράμματος με την καθοδήγηση των έμπειρων ταξιδιωτικών μας συμβούλων

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Ναϊρόμπι – Εθνικό Πάρκο Amboseli
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και άφιξη στο Ναϊρόμπι της Κένυας το επόμενο πρωί μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Στο αεροδρόμιο θα σας συναντήσει ο τοπικός μας συνεργάτης ο οποίος θα σας καλωσορίσει με κάποιες μικρές εκπλήξεις όπως βρεγμένες πετσέτες και παραδοσιακά σουβενίρ. Αμέσως μετά, θα αναχωρήσετε νότια για Εθνικό Πάρκο Amboseli στους πρόποδες του όρους Κιλιμάντζαρο, το ψηλότερο βουνό της Αφρικής. Άφιξη στο ξενοδοχείο σας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ακολουθεί η πρώτη σας εξόρμηση εντός του εθνικού πάρκου στους πρόποδες του Όρους Κιλιμάντζαρο αφού πρώτα απολαύσετε το μεσημεριανό σας γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα. Ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Μεσημεριανό, Δείπνο
3η μέρα: Εθνικό Πάρκο Amboseli
Αναχώρηση για πρωινό σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Amboseli. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρόγευμα. Ακολούθως θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε στις απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου σας με θέα το επιβλητικό Κιλιμάντζαρο. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα και στην συνέχεια θα αναχωρήσετε για απογευματινό σαφάρι στο εθνικό πάρκο προτού επιστρέψετε στο ξενοδοχείο για δείπνο. Ελεύθερο υπόλοιπο, ξεκούραση και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
4η μέρα: Εθνικό Πάρκο Amboseli – Εθνικό Πάρκο Λίμνης Nakuru
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση από το Εθνικό Πάρκο Amboseli για το Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Nakuru μέσω Ναϊρόμπι. Καθοδόν θα περάσετε μέσα από την γραφική κοιλάδα Great Rift με εκπληκτική θέα στο όρος Longonot και στη λίμνη Naivasha προτού φτάσετε στο ξενοδοχείο σας κοντα στην Λίμνη Nakuru. Τακτοποίηση με μεσημεριανό γεύμα. Αργότερα, θα απολαύσετε μια απογευματινή γύρω από την λίμνη Nakuru. Η λίμνη βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Rift και είναι μια από τις πιο διάσημες λίμνες της Κένυας. Η λίμνη είναι παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια της πανίδα. Αποτελεί σπίτι για διάφορα είδη πτηνών όπως τα γνωστά σε όλους μας φλαμίνγκο όπως και για πολλά θηλαστικά με σημαντικότερο το απειλούμενο με εξαφάνιση είδος του μαύρου Ρινόκερου. Ακολούθως, επιστροφή στο ξενοδοχείο σας. Ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
5η μέρα: Εθνικό Πάρκο Λίμνης Nakuru – Masai Mara Game Reserve
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Masai Mara Game Reserve. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα αναχωρείτε για απογευματινό σαφάρι και μια πρώτη γνωριμία στο Masai Mara. Το Masai Mara φιλοξενεί εντυπωσιακά ζώα όπως μαύρα λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, μεγαλοπρεπής καμηλοπαρδάλεις, ελέφαντες, ρινόκερους, κοπάδια με ζέβρες και πολλά άλλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
6η μέρα: Masai Mara Game Reserve
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για πρωινό σαφάρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τρόπο ζωής της φυλής Μασάι, μιας κοινότητας ανθρώπων που εδώ και αιώνες ζουν παράλληλα με την φύση. Θα μάθετε λεπτομέρειες για την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Ακολουθεί επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

***Προαιρετική βόλτα με αερόστατο:

Η σημερινή περιπέτεια ξεκινά λίγο πριν την αυγή. Πρόκειται για μια μοναδική βόλτα με αερόστατο πάνω από το Masai Mara. Εκτός από το ήχο του αερόστατου, επικρατεί απόλυτη ησυχία έχοντας έτσι την ευκαιρία να ακούσετε τους μοναδικούς ήχους από τα ζώα της άγριας φύσης που παρατηρούν τον ουρανό. Πρόκειται για μια διαφορετική περιπέτεια μέσα από την οποία μπορείτε να απολαύσετε το Masai Mara και τα άγρια ζώα που φιλοξενεί, λιοντάρια, ελέφαντες και πολλά άλλα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Στο τέλος της πτήσης, προσφέρεται στους επιβάτες πρωινό με σαμπάνια ενώ επιπλέον εκδίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής στην πτήση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το μεσημεριανό σας γεύμα.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο
7η – 8η μέρα: Masai Mara Game Reserve – Ναϊρόμπι – Λάρνακα
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και μεταφορά στο Ναϊρόμπι για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στην Λάρνακα την επόμενη μέρας μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Γεύματα: Πρόγευμα

Η Κένυα είναι μια χώρα που δελεάζει με τα εικονικά αξιοθέατα, τις φυλές, τους πολιτισμούς και τα θαύματα της φύσης όπως είναι για παράδειγμα η χιονισμένη κορυφή του βουνού της Κένυας. Χρυσές και χλοώδεις πεδιάδες του Μασάι Μάρα, η λίμνη Νακούρου και η ετήσια μετανάστευση εκατομμυρίων γκνου είναι μερικά από όλα όσα θα απολαύσετε στην Κένυα. Φτάνοντας στο Ναϊρόμπι πρόκειτε να συναντήσετε μια σύγχρονη πόλη με ουρανοξύστες, λεωφόρους και πληθυσμό που φτάνει περίπου τα δυο εκατομμύρια κατοίκους. Στα Εθνικά Πάρκα τεραστίων διαστάσεων που προσφέρονται για σαφάρι, συνυπάρχουν ελέφαντες, αντιλόπες και λιοντάρια με φόντο τους καταπράσινους λόφους που πολλές φορές θυμίζουν τοπία από τη Κεντρική Ευρώπη. Οι παραλίες στον Ινδικό Ωκεανό με κοκκοφοίνικες και κοραλλιογενείς υφάλους θα μαγέψουν τους λάτρεις των καταδύσεων παρασύροντας τους στην ομορφιά τους. Ένας προορισμός για γαμήλιο ταξίδι αλλιώτικος από όλους τους άλλους, για όσα από τα ζευγάρια μας λατρεύουν την περιπέτεια και την άγρια φύση.

Τι να επισκεφτείτε
Ναϊρόμπι
Η πολύβουη πρωτεύουσα της Κένυας θα σας εντυπωσιάσει με την πρώτη ματιά. Γυάλινοι ουρανοξύστες και τεράστιες λεωφόροι θα σας κόψουν την ανάσα ενώ στους δρόμους θα συναντήσετε πλήθος κόσμου. Τα τελευταία χρόνια άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους την πόλη εμπορικά κέντρα και μεγάλα σούπερ μάρκετ. Μια πρωτεύουσα στην οποία αντικατοπτρίζεται η ανάπτυξη της Κένυας και που δημιουργήθηκε στο τέλος του 19ου αιώνα σε σημείο που μέχρι τότε υπήρχε καταυλισμός των Μασάι. Για το λόγο αυτό τα αξιοθέτα της πόλης είναι λιγοστά όμως αξίζει να επισκεφτείτε τον Εθνικό Μουσείο για να γνωρίσετε τις φυλές που συνθέτουν σήμερα τον πληθυσμό της χώρας. Η πόλη διαθέτει επίσης Εθνικό Πάρκο στο οποίο φιλοξενούνται ζέβρες, καμηλοπάρδαλεις και λιοντάρια.
Μασάι Μάρα
Η περιοχή των Μασάι Μάρα είναι από τις πιο γνωστές και δημοφιλής περιοχές ολόκληρης της Αφρικής και αποτελεί το καμάρι της Κένυας. Εδώ η γη διαθέτει ατέλιωτες πεδιάδες, άφθονη χλωρίδα και πανίδα καθώς επίσης και μια μοναδική θέα, με το χρυσό του χρώμα να χαρίζει ένα ατέλιωτο ειδυλλιακό τοπίο που σβήνει στον ορίζοντα. Το πάρκο αυτό είναι γεμάτο με ζωή και υπέροχα χρώματα, δεν είναι τυχαίο που είναι ο χώρος στον οποίο συγκεντρώνονται τα ζώα κατά την ετήσια μετανάστευση τους.
Λίμνη Νακούρου
Η λίμνη με τα ροζ φλαμίνγκο είναι μια από τις λίμνες στην κοιλάδα Ρίφτ που βρίσκεται σε υψόμετρο 1754 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Βρίσκεται στα νότια της πόλης Νακούρου και είναι προστατευόμενη του ομώνυμου πάρκου της λίμνης.
Μομπάσα
Μια γεύση από τις εξωτικές, τροπικές παραλίες της Αφρικής είναι αυτό που θα συναντήσετε στην Μομπάσα. Ποικιλία θαλάσσιας ζωής με κοραλλιογενείς υφάλους που θα σας συνεπάρουν, ξενοδοχεία και δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες με μια φιλική ατμόσφαιρα είναι αυτά που συνθέτουν τη περιοχή.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτoυμπάι17:0021:55
ΝτoυμπάιΝαϊρόμπι02:1506:15
ΝαϊρόμπιΝτoυμπάι23:5005:55
ΝτoυμπάιΛάρνακα10:5014:00

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟSPECIAL OFFER
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 2/6, 17/6, 11/11, 2/12
1) Classic SeriesAmboseli Sopa Lodge 3*Με όλα τα γεύματααπό €2875

από €2875
από €3175
από €2585
Lake Nakuru Lodge 3*
Mara Sopa Lodge 3*
2) Silver SeriesAmboseli Serena Safari Lodge 4*
Με όλα τα γεύματααπό €3475από €3375Κατόπιν ζήτησηςαπό €2875
Sarova Lion Hill Lodge 4*
Sarova Mara Camp 4*
3) Gold SeriesTortilis Camp 5*
Με όλα τα γεύματααπό €3885από €3785Κατόπιν ζήτησηςαπό €3475
Mbweha Camp 5*
Tipilikwani Mara Camp 5*
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ναϊρόμπι – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Emirates ή της Qatar Airways.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στην Κένυα
 • Μία αποσκευή 25kg μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Διαμονή για 5 βράδια σε κατάλυμα της επιλογής σας με όλα τα γεύματα
 • Εισιτήρια εισόδου σε όλα τα πάρκα – σαφάρι
 • Επαγγελματίας αγγλόφωνος ξεναγός / οδηγός κατά την διάρκεια του σαφάρι
 • Απεριόριστο σαφάρι σε 4×4 Land Cruiser όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα
 • Χρήση της “pop-up” οροφής στο Land Cruiser κατά την διάρκεια του Σαφάρι
 • Δώρο καπέλο και ειδικό πακέτο για σαφάρι
 • Βρεγμένες πετσέτες κατά την υποδοχή σας στο αεροδρόμιο
 • Απεριόριστο εμφιαλωμένο νερό κατά την διάρκεια του Σαφάρι
 • Η εταιρία μας αναλαμβάνει την συμπλήρωση της φόρμας εισόδου (εάν χρειάζεται) για τον συγκεκριμένο προορισμό όπως και το Cyprus Flight Pass για την επιστροφή σας στην Κύπρο χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές για το επόμενο σας ταξίδι.
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Έξοδα βίζας
 • Απαραίτητη ασφάλεια ταξιδιού που περιλαμβάνει κάλυψη από Covid-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Ποτά στα φαγητά
 • Οι προαιρετικές εκδρομές που αναγράφονται στο πρόγραμμα (Επίσκεψη στο χωριό Masai και Βόλτα με αερόστατο)
 • Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, ιατρικά έξοδα κλπ.)
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Σημειώσεις
 • *Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες. Εάν υπάρχουν πέραν των 15 ατόμων στο γκρουπ, τότε θα υπάρχει αρχηγός / συνοδός από την ομάδα του γραφείου μας. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 15, τότε το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία των έμπειρων τοπικών μας συνεργατών.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικού εισιτηρίου και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε αντίγραφα των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (επισυνάπτεται στο κάτω μέρος του πακέτου) και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Έντυπα
Κλασσική Κένυα – Ξενοδοχεία / Καταλύματα & Γενικές Πληροφορίες Download pdf
ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ Download pdf
PLUTON TRAVEL LOYALTY CARD Download pdf

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  * By submitting this form you agree to our privacy policy.

  Τι είπαν οι φίλοι μας