full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Κλασική Κίνα | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

Κλασική Κίνα | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2021 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 11 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: από €1585
 • Διάρκεια: 11 μέρες - 8 βράδια
  Τιμή: από €1585


Μικρά γκρουπ 12 - 18 ατόμων
Εγγυημένες Αναχ.: 18/6, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8, 24/9, 22/10
Πεκίνο – Σινικό Τείχος – Ναός του Ουρανού – Πλατεία Τιενανμέν – Απαγορευμένη Πόλη – Σαγκάη – Υδάτινες Πόλεις Σουτσόου
Δείπνο με Πάπια Πεκίνου
Νυχτερινή κρουαζιέρα στην Σανγκάη
Μεταφορές από την μια πόλη στην άλλη με υπερσύγχρονα τρένα
Αρχηγός/ Συνοδός του γραφείου μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Πεκίνο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Πεκίνο μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη στο Πεκίνο την επόμενη μέρα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με τον μαγευτικό αυτό προορισμό, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
3η μέρα: Σινικό Τοίχος – Eργοστάσιο νεφρίτη – Τάφοι των Μινγκ – Ολυμπιακό Στάδιο (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα και ξεκινάμε με ξενάγηση στο Σινικό Τείχος. Άφιξη στο Juyongguan όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στο πλακόστρωτο του τείχους και νοερά να μεταφερθούμε στην πολυτάραχη εποχή των δυναστειών. Ακολούθως σας προτείνουμε να περιπλανηθείτε για λίγο στην υπαίθρια αγορά της περιοχής. Συνεχίζουμε για να επισκεφθούμε το εργοστάσιο νεφρίτη και τους τάφους της δυναστείας των Μίνγκ όπου θα περπατήσουμε στον ιερό δρόμο με τα μυθικά ζώα – φύλακες των τάφων – και τους μανδαρίνους. Κατά την επιστροφή μας στο Πεκίνο θα περάσουμε από την «Φωλιά του Πουλιού», το γνωστό Ολυμπιακό στάδιο (δεν θα εισέλθουμε στο στάδιο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4η μέρα: Ναός του Ουρανού – Πλατεία Τιενανμέν – Απαγορευμένη Πόλη – Εργαστήριο Μαργαριταριών – Θερινά Ανάκτορα – Δείπνο πάπιας (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα και αναχωρούμε για ένα μνημείο – Eθνικό σύμβολο, τη πλατεία Τιεν Αν Μεν ή πλατεία της Ουράνιας Γαλήνης. Στο εθνικό σύμβολο της Κίνας που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία του κόσμου, θα δούμε το γιγάντιο πορτραίτο του Μάο που μας προσκαλεί στα πορφυρά τείχη και από εκεί στο εσωτερικό της απαγορευμένης πόλης. Η θρυλική πολιτεία των 9999 αιθουσών φιλοξένησε 2 αυτοκρατορικές δυναστείες των Μινγκ και των Κινγ. Συνεχίζουμε με την επίσκεψη μας σε ένα μοναδικό έργο τέχνης, το Ναό του Ουρανού. Η τριώροφη αυτή παγόδα κατασκευάστηκε χωρίς να χρησιμοποιηθεί ούτε ένα καρφί. Προχωρούμε στα Θερινά Ανάκτορα που κτίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας αυτοκρατορικής δυναστείας της Κίνας, Τσινγκ. Τα Θερινά Ανάκτορα με την γραφική λίμνη Κουμίνγκ που είναι σήμερα το μεγαλύτερο πάρκο της χώρας. Τελειώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση με επίσκεψη σε εργοστάσιο μαργαριταριών. Το βράδυ θα απολαύσουμε το δείπνο μας με την περίφημη πάπια Πεκίνου σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Πεκίνο (Ελεύθερη μέρα)
Ελεύθερη μέρα να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Μπορείτε να χαλαρώσετε στο ξενοδοχείο σας, να κάνετε τα ψώνια σας σε κάποιο εμπορικό κέντρο ή να περιηγηθείτε στην Κινεζική πρωτεύουσα. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να εμπλουτίσετε το χρόνο σας με κάποια δραστηριότητα, ο τοπικός μας συνεργάτης θα βρίσκεται στην διάθεση σας για να σας κατατοπίσει κατάλληλα.
6η μέρα: Πεκίνο – Σαγκάη
Πρόγευμα. Θα μεταφερθούμε στο σταθμό του τρένου για να επιβιβαστούμε στο υπερσύγχρονο τρένο το οποίο θα μας μεταφέρει στη Σαγκάη. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα σας προσφέρει εικόνες ανεπανάληπτης ομορφιάς. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της παλιάς πόλης και να δοκιμάσετε τσάι γιασεμί στο αρχαιότερο τεϊοποτείο της πόλης το Ξουξιντίνγκ. Διανυκτέρευση.
5η μέρα: Σαγκάη (Ελεύθερη μέρα)
Ελεύθερη μέρα να την εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε. Βρίσκεστε σε μια υπερσύγχρονη πόλη με ουρανοξύστες, εμπορικά κέντρα, έντονη νυχτερινή ζωή που όμως μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να εμπλουτίσετε το χρόνο σας με κάποια δραστηριότητα, ο τοπικός μας συνεργάτης θα βρίσκεται στην διάθεση σας για να σας κατατοπίσει κατάλληλα.
8η μέρα: Σαγκάη – Περιήγηση Πόλης (Περιλαμβάνεται) - Βραδινή Κρουαζιέρα (Προαιρετικά)
Πρόγευμα και γνωριμία με τη Σαγκάη. Η περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης αρχίζει με επίσκεψη στο μουσείο της Σαγκάης, μετέπειτα το Βουδιστικό μοναστήρι όπου θα δούμε το σπάνιο έργο τέχνης – το άγαλμα του Bούδα – από άσπρο ζάντ (jade) με την γλυκιά και γεμάτη κατανόηση έκφραση, τις υπέροχες πλατείες και τις παλιές συνοικίες. Ακολουθεί ο Kήπος Γιού Γιουάν στην παλιά πόλη ενώ για το βράδυ, προτείνουμε μια μοναδική κρουαζιέρα στο ποταμό της Σαγκάης εκεί όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις αντιθέσεις μεταξύ της παλαιάς και καινούριας πόλης της Σαγκάης με τα φωτισμένα κτήρια να δίνουν μια διαφορετική νότα στην όλη εικόνα. Ξεκούραση και διανυκτέρευση.
9η μέρα: Σαγκάη – Υδάτεινες Πόλεις Σουτσόου - Βαρκάδα στα κανάλια του Σουτσόου (Περιλαμβάνεται)
Σήμερα θα έχουμε μια ολοήμερη εκδρομή που θα μας φέρει στην υδάτινη πολιτεία, το κοντινό Σουτσόου. Η πόλη του νερού, του ρυζιού και του μεταξιού κτισμένη σε 14 κανάλια με 350 πέτρινες γέφυρες, ονομάστηκε από τον Μάρκο Πόλο όταν την επισκέφθηκε σαν η «Βενετία της Ανατολής» και είναι διάσημη για τους παραδοσιακούς κινέζικους κήπους της. Η περιπατητική ξενάγηση στα γραφικά στενά δρομάκια της παλιάς πόλης και η βαρκάδα στα κυριότερα από τα αναρίθμητα κανάλια της θα σας ενθουσιάσουν. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Σαγκάη. Το βράδυ σας προτείνουμε ακροβατικό πρόγραμμα όπου οι κινέζοι ακροβάτες φημίζονται για τη δεξιοτεχνία τους. Διανυκτέρευση.
10η – 11η μέρα: Σαγκάη - Επίσκεψη σε ουρανοξύστη για πανοραμική θέα της Σαγκάης - Λάρνακα (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα και επίσκεψη στην περιοχή Bund κοντά στον Πύργο της Τηλεόρασης για μια συγκλονιστική θέα της πόλης από ουρανοξύστη. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Σαγκάης για να πάρουμε τη πτήση για Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Λάρνακα την 11η ημέρα.

Το ταξίδι στην Κλασική Κίνα αποτελεί για τους περισσότερους ένα ταξίδι ζωής. Η Κίνα είναι μία χώρα που ξεχειλίζει από ιστορία και πολιτισμό, αλλά και πολλά αξιοθέατα και τοπία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που μπορεί κάποιος να θαυμάζει για ώρες. Το Σινικό Τείχος, η Απαγορευμένη πόλη, οι υδάτινες πόλεις, τα θερινά ανάκτορα, ο Ναός του ουρανού είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα της χώρας που θα επισκεφτούμε και που σίγουρα θα σας προκαλέσουν ρίγος και δέος μπροστά στο μεγαλείο τους. Ένας προορισμός αλλιώτικος από όλους τους άλλους, που θα σας προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις! Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Κίνα.

Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Κίνα Η τεράστια έκταση της χώρας αλλά και οι πολλές εναλλαγές των σκηνικών και των τοπίων της είναι αυτά που συναρπάζουν τους περισσότερους από τους επισκέπτες της. Μια χώρα με ιστορία, κουλτούρα, παράδοση και ένα εντελώς διαφορετικό πολιτισμό από τον δικό μας σας περιμένει να την εξερευνήσετε. Κλασσική με σκαλιστούς ναούς, ιστορικά μνημεία και καταπράσινους κήπους θα σας παρασύρει σε μια άλλη εποχή. Ενώ οι ουρανοξύστες και οι σύγχρονες της πόλεις έρχονται να συγκρουστούν με την κλασσική της πλευρά δημιουργώντας έτσι τις αντιθέσεις που εκπικρατούν σε ολόκληρη την χώρα.
Καιρός Η Κίνα δεδομένου ότι είναι μία τεράστια χώρα, έχει πολύ ξεχωριστές κλιματικές ζώνες, από τροπικό κλίμα στο νότο έως το πολικό ψύχος στο βόρειο τμήμα. Κάθε πόλη έχει δραστηριότητες που ταιριάζουν στις διαφορετικές εποχές τους.
Γλώσσα Η επίσημη γλώσσα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας είναι τα Μάνταριν. Επίσης χρησιμοποιείται και η Αγγλική γλώσσα.
Νόμισμα Γουάν Κίνας (CNY) Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΝτόχα20:5000:05 (+1)
ΝτόχαΠεκίνο03:5015:25
ΣαγκάηΝτόχα00:0504:55
ΝτόχαΛάρνακα07:3511:10

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΔΙΚΛΙΝΟ/ ΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟΠΑΙΔΙ
(εώς 12 ετών στο ίδο δωμάτιο με 2 ενήλικες)
4* Ξενοδοχείο, Πεκίνο Με πρόγευμα€1585€1995€1375
4* Ξενοδοχείο, Σαγκάη
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Πεκίνο, Σαγκάη – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar
 • 1 αποσκευή 30kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Εισητήρια τρένου Πεκίνο – Ξιάν – Σαγκάη
 • 4 διανυκτερεύσεις στο Πεκίνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
 • 4 διανυκτερεύσεις στη Σαγκάη σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4*
 • Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά
 • Δείπνο με πάπια Πεκίνου σε επιλεγμένο τοπικό εστιατόριο
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Σινικό Τοίχος
 • Επίσκεψη και είσοδος στους Τάφους των Μινγκ
 • Στάση για φωτογραφίες εξωτερικά του Ολυμπιακού Σταδίου του 2008
 • Επίσκεψη και είσοδος στο Ναό του Ουρανού
 • Επίσκεψη στην Πλατεία Τιενανμέν
 • Επίσκεψη και είσοδος στην Απαγορευμένη Πόλη
 • Επίσκεψη στα Θερινά Ανάκτορα
 • Ξενάγηση πόλης στην Σαγκάη με επίσκεψη σε Βουδιστικό μοναστήρι
 • Ξενάγηση στις Υδάτεινες Πόλεις Σουτσόου
 • Βαρκάδα στα κανάλια του Σουτσόου
 • Είσοδος σε ουρανοξύστη για πανοραμική θέα της Σαγκάης
 • Επίσκεψη σε εργαστήριο μαργαριταριών
 • Επίσκεψη σε εργοστάσιο νεφρίτη
 • Τοπικοί Αγγλόφωνοι ξεναγοί
 • Δικαιώματα εισόδων στους χώρους επισκέψεων
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Μπορούμε να σας προτείνουμε αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού η οποία θα περιλαμβάνει και κάλυψη για τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
 • Έξοδα έκδοσης βίζας (περίπου €30 ανά άτομο). Για την έκδοση της βίζας απαιτούνται: 1 πρόσφατη φωτογραφία, το διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία εισόδου στη χώρα, και προσωπικά στοιχεία (επάγγελμα, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας & εργασίας). Δείτε εδώ τη φόρμα για την αίτηση της βίζας!
 • Βραδινή κρουαζιέρα Σαγκάης
 • Γεύματα και ποτά, τα οποία δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα όπως πλυντήριο, τηλέφωνο, φιλοδωρήματα κτλ
 • Φιλοδωρήματα για τον οδηγό, $3-5 ανά πελάτη ανά ημέρα
 • Ότι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
 • Από την νομοθεσία της Κίνας: Σε αυτό το πρόγραμμα έχουν προστεθεί καταστήματα για αγορές στο Πεκίνο, 1 κατάστημα για ψώνια στην πόλη Ξιάν και 1 κατάστημα για ψώνια στην πόλη Suzhou. Πρέπει να παραμείνετε σε αυτά τα καταστήματα για 45 λεπτά αλλά είναι αποκλειστικά δική σας απόφαση αν θα προβείτε σε αγορές. Κανείς δεν πρόκειται να σας αναγκάσει να αγοράσετε το οτιδήποτε
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο/li>
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους
 • <
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού: 1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά. 2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας 3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε αντίγραφα των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού (επισυνάπτεται στο κάτω μέρος του πακέτου) και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 30 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Έντυπα
Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού Download pdf
Reference Code :

PL-CL-CHINA-EASTER21

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  Reference Code :

  PL-CL-CHINA-EASTER21

  Τι είπαν οι φίλοι μας