Μεγάλο Πανόραμα Κένυας: Σαφάρι, Masai Mara & Mombasa – Εξωτικές Παραλίες Diani: Περιπέτεια & Χαλάρωση | Φθινόπωρο 2024 | Οργανωμένο Ταξίδι

10 μέρες - 8 βράδια
από 4760

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της περιπέτειας.

 • destination 4/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο έντονο θα είναι το στοιχείο της ιστορίας και του πολιτισμού στο ταξίδι.

 • destination 3/5

  Ο πιο πάνω βαθμός αντικατοπτρίζει το πόσο ρομαντικές θα είναι οι δραστηριότητες σε αυτό το ταξίδι.

 • Εγγυημένη Αναχ.: 19/10/2024
 • Αρχηγός Αποστολής: Αντώνης Αντωνίου, Διευθυντής Pluton Travel
 • Εκτελούνται με έμπειρους, έμπιστους, αγγλόφωνους, αδειούχους, τοπικούς ξεναγούς #PLUTONLEADERTEAM AFRICA
 • Απεριόριστο σαφάρι με 4×4 Land Cruiser στα Εθνικά Πάρκα Ναϊρόμπι, Masai Mara, Lake Nakuru & Lake Naivasha
 • Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι, επίσκεψη στο Giraffe Center και Water Safari στη λίμνη Naivasha
 • 2 βράδια στη Ναϊρόμπι, 2 βράδια στο Εθνικό Πάρκο Maasai Mara και 1 βράδυ στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Nakuru
 • 3 βράδια χαλάρωσης στις εξωτικές παραλίες Diani
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000
 • Tαξιδεύουμε με ασφάλεια παρέα με 12 – 15 ταξιδιώτες, δημιουργώντας εμπειρίες και φιλίες ζωής
η
ημέρα

19/10: Λάρνακα - Ναϊρόμπι

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας και άφιξη στο Ναϊρόμπι της Κένυας μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Φτάνωντας στη Κένυα, στο αεροδρόμιο θα σας συναντήσει ο τοπικός μας συνεργάτης ο οποίος θα σας καλωσορίσει στη Κένυα και θα σας δώσει τις πρώτες απαραίτητες πληροφορίες για τον προορισμό. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε το ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

Γεύματα:-

η
ημέρα

20/10: Ναϊρόμπι - Σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Ναϊρόμπι - Giraffe Center

Πολύ πρωινό ξύπνημα και πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Στις 06:00 το πρωί θα σας παραλάβει ο τοπικός μας συνεργάτης για μια σύντομη περιήγηση στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι όπου θα έχετε την πρώτη σας εμπειρία σαφάρι με την άνεση ενός 4Χ4 σαφάρι jeep. Το Εθνικό Πάρκο βρίσκεται μόλις 10km νότια της πρωτεύουσας, ιδρύθηκε το 1946 και πρόκειται για το παλαιότερο Πάρκο της Κένυας.

Με την άφιξη σας στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι θα αντιληφθείτε την ιδιαιτερότητα του καθώς θα έχετε την ευκαιρία να αντικρίσετε λιοντάρια, ρινόκερους, καμηλοπαρδάλεις, ρινόκερους, βουβάλια, ζέβρες και πολλά άλλα ενώ στο βάθος θα αναφαίνονται οι ουρανοξύστες του Ναϊρόμπι. Παρόλο που το κέντρο της πόλης του Ναϊρόμπι βρίσκεται πολύ κοντά στο ομώνυμο Εθνικό Πάρκο, αυτό δεν αποτελεί κάποιο είδος ζωολογικού κήπου ή θεματικού πάρκου. Δεν θα δείτε ζώα σε κλουβιά ή πίσω από κάποιο φράχτη αλλά στο φυσικό τους περιβάλλον. Η πρώτη σας εμπειρία σαφάρι θα τελειώσει γύρω στις 11:00 το πρωί με την αναχώρηση σας από το Εθνικό Πάρκο.

Στη συνέχεια θα κατευθυνθείτε προς το «Giraffe Center». Θα έχετε την ευκαιρία να ανεβείτε στον πύργο που υπάρχει εκεί και να προσφέρετε φαγητό στις συμπαθέστατες καμηλοπαρδάλεις οι οποίες πιθανόν να σας ανταποδώσουν την κίνηση με ένα φιλί. Το «Giraffe Center» πρόκειται για ένα κέντρο προστασίας της υπό εξαφάνισης καμηλοπάρδαλης Rothschild. Με το πέρας της εμπειρίας σας στο «Giraffe Center», θα πραγματοποιηθεί στάση για προαιρετικό γεύμα.

Ακολούθως, όσοι επιθμείτε, θα έχετε την ευκαιρία να προσφέρετε στη τοπική κοινωνία και στα μη-προνομιούχα παιδιά. Θα επισκεφθείτε υπό τη συνοδεία του τοπικού μας συνεργάτη ένα ορφανοτροφείο – σχολείο της περιοχής και θα γνωρίσετε τα παιδιά που φιλοξενούνται στις δομές καθώς επίσης και την όλη ομάδα που επιτελεί ένα υπέροχο κοινωνικό έργο. Προτού φτάσετε στις δομές, θα πραγματοποιηθεί στάση σε κάποια υπεραγορά για να προμηθευτείτε με αγαθά πρώτης ανάγκης τα οποία μπορείτε να χαρίσετε στα παιδιά. Προτείνουμε να γεμίσετε μια σακούλα με προϊόντα αξίας 10-20 ευρώ όπως τρόφιμα, τετράδια, μολύβια κλπ. Σημειώστε πως κάνεις δεν θα σας αναγκάσει να αγοράσετε κάτι όμως θα σας το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα καθώς η συναισθηματική ικανοποίηση που θα νιώσετε προσφέροντας σε αυτά τα παιδιά θα είναι για εσάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τέλος, υπογραμμίζουμε πως απαγορεύεται να δώσετε χρήματα είτε σε κάποιο από τα παιδιά, είτε στους υπεύθυνους της δομής παρά μόνο υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η επίσκεψη στο σχολείο ή ορφανοτροφείο είναι προγραμματισμένη όμως είναι προαιρετική. Εναπόκειται στον κάθε ταξιδιώτη ξεχωριστά αν θέλει να συμμετέχει. Όσοι δεν επιθυμούν να πραγματοποιήσουν αυτή την επίσκεψη, θα επιστρέψουν πίσω στο ξενοδοχείο.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε το ξενοδοχείο σας για ξεκούραση και ελεύθερο υπόλοιπο.

Για το βράδυ, ο τοπικός μας συνεργάτης μπορεί να σας προτείνει ποιοτικά εστιατόρια στη πρωτεύουσα της Κένυας για να περάσετε όμορφα το βράδυ σας. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

Γεύματα: Πρόγευμα

η
ημέρα

21/10: Ναϊρόμπι - Εθνικό Πάρκο Maasai Mara

Πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση για τη γη των Maasai και πιο συγκεκριμένα το Εθνικό Πάρκο Maasai Mara γύρω στις 07:30 το πρωί. Πρόκειται για μια περιοχή όπου η άγρια ζωή ευδοκιμεί. Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε άγρια ζώα και πτηνά καθώς επίσης και τον ποταμό Mara ο οποίος διασχίζει το Εθνικό Πάρκο και δίνει ζωή στη περιοχή. Η διαδρομή διαρκεί 4 – 4,5 ώρες ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται στάσεις για ξεμούδιασμα. Στο Εθνικό Πάρκο Maasai Mara θα μεταφερθείτε με Jeep 4X4 υπό την συνοδεία του έμπειρου και έμπιστου τοπικού Maasai αγγλόφωνου ξεναγού ο οποίος θα εκτελεί και χρέη οδηγού.

Άφιξη στο κατάλυμα σας γύρω στο μεσημέρι όπου θα γευματίσετε. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας και ελεύθερο υπόλοιπο για ξεκούραση μέχρι το απόγευμα όπου θα έχετε τη πρώτη σας εμπειρία σαφάρι και την άγρια αφρικανική φύση. Το Masai Mara φιλοξενεί εντυπωσιακά ζώα όπως λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, μεγαλοπρεπής καμηλοπαρδάλεις, ελέφαντες, ρινόκερους, κοπάδια με ζέβρες και πολλά άλλα.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο σας για δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο

η
ημέρα

22/10: Εξερεύνηση Εθνικού Πάρκου Maasai Mara - Επίσκεψη σε χωριό και σχολείο Maasai

Αναχώρηση για πρωινό σαφάρι στις 06:00 το πρωί. Θα επιβιβαστείτε μαζί στο ειδικά διαμορφωμένο 4Χ4 Jeep και συνεχίζετε την εξερεύνηση Εθνικού Πάρκου Maasai Mara. Το πρόγευμα θα το πάρετε μαζί σας σε ειδική συσκευασία που θα ετοιμαστεί από το ξενοδοχείο σας και θα το απολαύσετε κάνοντας πικνίκ σε ασφαλή χώρο στο Εθνικό Πάρκο.

Με το πέρας της πρωινής εξόρμησης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τρόπο ζωής της φυλής Μασάι, μιας κοινότητας ανθρώπων που εδώ και αιώνες ζουν παράλληλα με την φύση. Θα μάθετε λεπτομέρειες για την κουλτούρα, τον πολιτισμό, τα έθιμα και τις παραδόσεις τους. Με την επίσκεψη στο χωριό θα σας υποδεχτεί η τοπική κοινότητα με παραδοσιακούς χορούς και τελετές μαζί με ένα πλατύ χαμόγελο. Αν έχετε σκοπό να προμηθευτείτε αναμνηστικά σουβενίρ, προτείνουμε όπως το κάνετε από το χωριό των Μασάι και λόγω της καλής τους ποιότητας αλλά και για να στηρίξετε την τοπική κοινωνία.

Επιπλέον, θα επισκεφθείτε το σχολείο της περιοχής, το οποίο η εταιρία μας στηρίζει με διάφορους τρόπους για να μπορούν τα παιδιά που φοιτούν να έχουν την εκπαίδευση που τους αξίζει. Σας προτείνουμε όπως προσφέρετε κι εσείς γεμίζοντας μια σακούλα με προϊόντα αξίας 10-20 ευρώ όπως τρόφιμα, τετράδια, μολύβια κλπ. Σημειώστε πως αυτό δεν είναι αναγκαστικό όμως θα σας το συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα καθώς η συναισθηματική ικανοποίηση που θα νιώσετε προσφέροντας σε αυτά τα παιδιά θα είναι για εσάς η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Τέλος, υπογραμμίζουμε πως απαγορεύεται να δώσετε χρήματα είτε σε κάποιο από τα παιδιά, είτε στους υπεύθυνους της δομής παρά μόνο υλικά αγαθά πρώτης ανάγκης.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο για μεσημεριανό γεύμα ενώ το απόγευμα θα επιβιβαστείτε ξανά στο Jeep για ακόμη μια εμπειρία σαφάρι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο εντατικές του ταξιδιού σας στη Κένυα όπως πιθανόν να είναι από τις ωραιότερες της ζωής σας. Η γνωριμία σας με τον ντόπιο πληθυσμό των Μασάι θα σας προσφέρει ένα μοναδικό συναίσθημα ανεκτίμητης αξίας. Θα γνωρίσετε ανθρώπους αυθεντικούς τους στους οποίους εσείς μπορείτε να προσφέρετε υλικά αγαθά όπως θα εισπράξετε απέραντη αγάπη και πολλά χαμόγελα.

Δείπνο και διανυκτέρευση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο

η
ημέρα

23/10: Εθνικό Πάρκο Maasai Mara – Εθνικό Πάρκο Λίμνης Nakuru

Πολύ πρωινό ξύπνημα, πρόγευμα και αναχώρηση στις 07:30 π.μ. για το Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Nakuru. Η διαδρομή διαρκεί 5 – 5,5 ώρες ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πραγματοποιούνται στάσεις για ξεμούδιασμα. Καθοδόν θα περάσετε μέσα από την γραφική κοιλάδα Great Rift με εκπληκτική θέα στο όρος Longonot και στη λίμνη Naivasha προτού φτάσετε στο κατάλυμα σας κοντα στην Λίμνη Nakuru. Τακτοποίηση με μεσημεριανό γεύμα.

Αργότερα, θα απολαύσετε απογευματινό σαφάρι γύρω από την μοναδική στο είδος της λίμνη Nakuru. Η λίμνη βρίσκεται στην καρδιά της κοιλάδας Rift και είναι μια από τις πιο διάσημες λίμνες της Κένυας. Η λίμνη είναι παγκοσμίως γνωστή για την πλούσια της πανίδα. Αποτελεί σπίτι για διάφορα είδη πτηνών όπως τα γνωστά σε όλους μας φλαμίνγκο όπως και για πολλά θηλαστικά με σημαντικότερο το απειλούμενο με εξαφάνιση είδος του μαύρου Ρινόκερου.

Ακολούθως, επιστροφή στο ξενοδοχείο σας. Ξεκούραση, δείπνο και διανυκτέρευση.

***Προαιρετική βόλτα με αερόστατο (περίπου 485 USD – πληρώνονται επιτόπου και είναι βάση διαθεσιμότητας):

Η σημερινή περιπέτεια ξεκινά λίγο πριν την αυγή στις 04:00 το πρωί. Πρόκειται για μια μοναδική βόλτα με αερόστατο πάνω από το Masai Mara. Εκτός από το ήχο του αερόστατου, επικρατεί απόλυτη ησυχία έχοντας έτσι την ευκαιρία να ακούσετε τους μοναδικούς ήχους από τα ζώα της άγριας φύσης που παρατηρούν τον ουρανό. Πρόκειται για μια διαφορετική περιπέτεια μέσα από την οποία μπορείτε να απολαύσετε το Masai Mara και τα άγρια ζώα που φιλοξενεί, λιοντάρια, ελέφαντες και πολλά άλλα από μια διαφορετική οπτική γωνία. Στο τέλος της πτήσης, προσφέρεται στους επιβάτες πρωινό με σαμπάνια ενώ επιπλέον εκδίδεται πιστοποιητικό συμμετοχής στην πτήση.

Γεύματα: Πρόγευμα, Μεσημεριανό, Δείπνο

η
ημέρα

24/10: Εθνικό Πάρκο Λίμνης Nakuru - Water Safari στη λίμνη Naivasha - Ναϊρόμπι - Diani Beach

Αναχώρηση στις 07:00 το πρωί για την πόλη Naivasha όπου θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία Water Safari. Εκεί θα δείτε από κοντά τεράστιους ιπποπόταμους καθώς και άλλα εντυπωσιακά ζώα στα οποία θα βρίσκονται στα νησάκια γύρω από την λίμνη καθώς επίσης και περιφανούς αετούς. Κατά την συγκεκριμένη δραστηριότητα επιφυλασσόμαστε για μια έκπληξη!

Ακολουθεί μεταφορά σας στο αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι για τον επόμενο σας προορισμό στην πανέμορφη Αφρικανική ήπειρο, τις εξωτικές παραλίες Diani. Με την άφιξη σας, θα σας παραλάβει ο τοπικός μας συνεργάτης ο οποίος θα σας καλωσορίσει και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια σας, ελεύθερο υπόλοιπο για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή και διανυκτέρευση.

Μετά την πανέμορφη και εντατική εμπειρία σαφάρι, ιστορίας, κουλτούρας πολιτισμού, στις παραλίες Diani σας προτείνουμε να μείνετε για 3 βράδια για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε με θέα το απέραστο γαλάζιο της θάλασσας στις ανέσεις του ξενοδοχείου σας. Αν όμως θέλετε περισσότερη ένταση στο ταξίδι σας, σας προτείνουμε πλούσιες επιλογές Αφρικανικής Θαλάσσιας Περιπέτειας.

Γεύματα: Πρόγευμα

η
ημέρα

25/10: Diani Beach - Ελεύθερη μέρα

Πρωινό ξύπνημα σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Αφρικανικής Ηπείρου, τις εξωτικές παραλίες Diani. Μετά και τα εντατικά σαφάρι των προηγούμενων ημερών, σήμερα προτείνουμε όπως χαλαρώσετε στις ανέσεις του ξενοδοχείου σας. Διανυκτέρευση.

Γεύματα: Ανάλογα με την επιλογή ξενοδοχείου

η
ημέρα

26/10: Diani Beach - Ελεύθερη μέρα

Άλλο ένα ξύπνημα στις εξωτικές παραλίες Diani. Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο να το εκμεταλλευτείτε όπως εσείς θέλετε.

Γεύματα: Ανάλογα με την επιλογή ξενοδοχείου

η
ημέρα

27/10: Diani Beach–Ντουμπάι

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για μία τελευταία βουτιά στον Ινδικό ωκεανό και για τις τελευταίες σας αγορές. Νωρίς το απόγευμα θα μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο για να επιβιβαστείτε στην πτήση της επιστροφής σας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού στο Ντουμπάι.

 

 

η
ημέρα

28/10: Ντουμπάι-Λάρνακα

Άφιξη στην Λάρνακα μέσω του ενδιάμεσου σταθμού σας.

Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν!!

Κένυα

Η Κένυα είναι μια χώρα που δελεάζει με τα εικονικά αξιοθέατα, τις φυλές, τους πολιτισμούς και τα θαύματα της φύσης όπως είναι για παράδειγμα η χιονισμένη κορυφή του βουνού της Κένυας. Χρυσές και χλοώδεις πεδιάδες του Μασάι Μάρα, η λίμνη Νακούρου και η ετήσια μετανάστευση εκατομμυρίων γκνου είναι μερικά από όλα όσα θα απολαύσετε στην Κένυα. Φτάνοντας στο Ναϊρόμπι πρόκειτε να συναντήσετε μια σύγχρονη πόλη με ουρανοξύστες, λεωφόρους και πληθυσμό που φτάνει περίπου τα δυο εκατομμύρια κατοίκους. Στα Εθνικά Πάρκα τεραστίων διαστάσεων που προσφέρονται για σαφάρι, συνυπάρχουν ελέφαντες, αντιλόπες και λιοντάρια με φόντο τους καταπράσινους λόφους που πολλές φορές θυμίζουν τοπία από τη Κεντρική Ευρώπη. Οι παραλίες στον Ινδικό Ωκεανό με κοκκοφοίνικες και κοραλλιογενείς υφάλους θα μαγέψουν τους λάτρεις των καταδύσεων παρασύροντας τους στην ομορφιά τους. Ένας προορισμός για γαμήλιο ταξίδι αλλιώτικος από όλους τους άλλους, για όσα από τα ζευγάρια μας λατρεύουν την περιπέτεια και την άγρια φύση.

Ο καιρός
Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Κένυα είναι από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο, αφού συνήθως το ενδεχόμενο βροχόπτωσης είναι περιορισμένο και οι θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι πολύ υψηλές. Ωστόσο, με μια ιδιόμορφη γεωγραφία και ένα ήπιο κλίμα, η Κένυα θεωρείται ένας προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Όσο αφορά τα σαφάρι, οι περισσότεροι προορισμοί είναι στα καλύτερά τους μεταξύ Ιανουαρίου και μέσα Μαρτίου όταν το κλίμα είναι συνήθως ήπιο και ξηρό. Βροχερή περίοδος στη Κένυα θεωρείται από τα μέσα Μαρτίου έως τον Ιούνιο και ξανά μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Η καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε τους φημισμένους παραλιακούς προορισμούς της Κένυας είναι ένα αμφιλεγόμενο σημείο καθώς η ακτή της Κένυας στον Ινδικό Ωκεανό είναι ζεστή και πολύ υγρή όλο το χρόνο και βροχοπτώσεις μπορεί να σημειωθούν ανά πάσα στιγμή.

Προτού προχωρήσετε με κράτηση θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν τις καιρικές συνθήκες τα οποία πιθανόν να επηρεάσουν το ταξίδι σας.

 

Πτήσεις Qatar Airways-Aναχωρήσεις: 27/07, 10/08

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
19/10Λάρνακα - Ντόχα13:0516:40
19/10Ντόχα - Ναϊρόμπι18:3023:50
24/10Ναϊρόμπι - Diani14:4516:00
27/10Diani - Ναϊρόμπι16:3017:45
28/10Ναϊρόμπι - Ντόχα01:3507:05
28/10Ντόχα - Λάρνακα07:5011:00

Τιμοκατάλογος Aνά Άτομο

1η επιλογή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ/ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
Golden Tulip Hotel 4* (or similar), Nairobi2Με πρόγευμα
Ashil Mara Camp 4* (or similar), Masai Mara2Με όλα τα γεύματα
Lake Nakuru Lodge 4* (or similar), Lake Nakuru1Με όλα τα γεύματα
Boabab Beach Resort 4*, (or similar), Diani Beach3All Inclusive
ΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
€4950€4760€5850

2η επιλογή

ΔΙΑΜΟΝΗΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣΔΙΑΤΡΟΦΗ
Golden Tulip Hotel 4* (or similar), Nairobi2Με πρόγευμα
Ashil Mara Camp 4* (or similar), Masai Mara2Mε όλα τα γεύματα
Lake Nakuru Lodge 4* (or similar), Lake Nakuru1Με όλα τα γεύματα
Swahili Beach Resort 5*(or similar), Diani Beach3Πρόγευμα & γεύμα
ΔΙΚΛΙΝΟΤΡΙΚΛΙΝΟΜΟΝΟΚΛΙΝΟ
€5175€4950€5955
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια Λάρνακα – Ναϊρόμπι – Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό και πτήσεις της Qatar Airways.
 • Αεροπορικά εισιτήρια Ναϊρόμπι – Diani – Nairobi.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • ΔΩΡΟ ασφάλεια ταξιδιού με κάλυψη / επιστροφή χρημάτων μέχρι €1000 σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19 (Όροι και προϋποθέσεις στα επισυναπτόμενα έντυπα – GLOBY GRUPPI COLLECTIVE PLUS ΙΙ).
 • Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο στην Κένυα
 • Μία αποσκευή 25kg μία χειραποσκευή 7kg ανά άτομο
 • Διαμονή για 2 βράδια στο Ναϊρόμπι σε 4* ξενοδοχείο, με πρόγευμα
 • Διαμονή για 2 βράδια στο Εθνικό Πάρκο Maasai Mara σε 4* ξενοδοχείο με όλα τα γεύματα, χωρίς ποτά
 • Διαμονή για 1 βράδυ στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Nakuru σε 4 ξενοδοχείο με όλα τα γεύματα, χωρίς ποτά
 • Διαμονή για 3 βράδια στις παραλίες Diani σε 4* ή 5* ξενοδοχείο ανάλογα με την επιλογή σας, με διατροφή ανάλογη της επιλογής σας
 • Μίνι σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι
 • Επίσκεψη στο Giraffe Center
 • Απεριόριστο σαφάρι σε 4×4 Land Cruiser όπως περιγράφεται στο πρόγραμμα στα Εθνικά Πάρκα Masai Mara & Lake Nakuru
 • Water Safari στη λίμνη Naivasha
 • Εισιτήρια εισόδου σε όλα τα πάρκα – σαφάρι – national park
 • Επαγγελματίας αγγλόφωνος ξεναγός / οδηγός κατά την διάρκεια του σαφάρι
 • 2 μικρές μπουκάλες εμφιαλωμένου νερού καθημερινά κατά την διάρκεια του Σαφάρι στα Εθνικά Πάρκα Ναϊρόμπι, Masai Mara, Lake Nakuru & Lake Naivasha
 • 4 μικρές μπουκάλες εμφιαλωμένου νερού καθημερινά στα ξενοδοχεία
 • Επίσκεψη σε χωριό Maasai για να γνωρίσετε την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους
 • Υπηρεσίες των έμπειρων τοπικών μας αντιπροσώπων επί 24ωρου βάσεως για παροχή συμβουλών καθώς και βοήθειας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Έξοδα ΕΤΑ Κένυας, 50 ευρώ ανά άτομο. Διευθετείται από το γραφείο μας.
 • Αναβαθμισμένη ασφάλεια ταξιδιού με πλήρη κάλυψη της αξίας του ταξιδιού σας σε περίπτωση ακύρωσης από πλευράς σας για ιατρικούς λόγους συμπεριλαμβανομένου και Covid-19. Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την αξία του ταξιδιού σας. Για όρους και προϋποθέσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα. Προτείνουμε €3 – €5 ευρώ ανά ταξιδιώτη ανά ημέρα (ή ό,τι θεωρείτε εσείς καλύτερο βάσει των υπηρεσιών που θα λάβετε). Μπορείτε να τα παραδώσετε στο ξεναγό σας για να τα μοιραστούν με τον οδηγό κλπ.
 • Οι προαιρετικές εκδρομές που αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα (τηλεφωνικές κλήσεις, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, ιατρικά έξοδα κλπ.)
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Σημειώσεις
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, έχετε την ευκαιρία να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και να επωφελείστε με επιλεγμένα προνόμια καθώς επίσης και με ειδικές προσφορές για τα επόμενα σας ταξίδια. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες της «Loyalty Pluton Travel Card»: Gold, Platinum και η νέα Diamond Card τις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε ανάλογα με τη συμμετοχή σας στις ταξιδιωτικές μας αποστολές. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 15:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 11:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Κατά την άφιξη σας στα ξενοδοχεία, πιθανόν να ζητηθεί πιστωτική κάρτα ή κατάθεση μετρητών για κάλυψη τυχόν ζημιών ή επιπλέον καταναλώσεων και άλλων προσωπικών δαπανών (Mini Bar, τηλέφωνα από το δωμάτιο κλπ). Βεβαίως, κατά την αναχώρηση και σε περίπτωση που δεν υφίσταται κάποιος από τους πιο πάνω λόγους, επιστρέφονται οι τυχόν καταβολές μετρητών ή αποδεσμεύεται το πόσο από την πιστωτική σας κάρτα.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Η εταιρία μας επιλέγει τους τοπικούς της συνεργάτες μετά από ενδελεχή έρευνα με επισκέψεις στις εκάστοτε χώρες καθώς και σε διεθνής εκθέσεις τουρισμού. Γίνεται η κάθε δυνατή προσπάθεια να τους μεταδώσουμε τις απαιτήσεις και τον τρόπο σκέψης της εταιρίας μας για καλύτερη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών μας. Η εξεύρεση ελληνόφωνων ξεναγών δεν είναι δυνατή στις περισσότερες χώρες αλλά γίνεται προσπάθεια όπως εκεί που υπάρχουν να δεσμεύονται για τα γκρουπ μας. Όπου ανακοινώνεται και υπάρχει η δυνατότητα, τα γκρουπ μας συνοδεύουν έμπειροι και έμπιστοι αρχηγοί αποστολής από την Κύπρο.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις, τα ξενοδοχεία και το πρόγραμμα που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε από τραυματισμούς ή κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών ή/και επιδημιών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
 • Οι φωτογραφίες των προϊόντων στα πακέτα είναι ενδεικτικές.
 • Το Pluton Travel δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο παρόν πακέτο και στην ιστοσελίδα www.plutontravel.com.cy, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τεχνικών θεμάτων.
 • Η ομάδα μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για διευθέτηση των θέσεων της επιλογής σας στα αεροσκάφη για τη δική σας άνεση και για να είστε σε διπλανή θέση με τα άτομα που ταξιδεύετε. Αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό καθώς υπάρχουν αεροπορικές που δεν παρέχουν την δυνατότητα προεπιλογής θέσεων οι οποίες δίνονται αυτόματα από την ίδια την αεροπορική κατά το check in. Επιπλέον, σε περίπτωση που υπάρχει δυνατότητα επιλογής θέσεων κατά το check in, δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε πάντα τις θέσεις της επιλογής σας. Για να είστε σίγουροι για τις θέσεις σας μπορείτε τα τις προπληρώσετε επικοινωνώντας μαζί μας εκ των προτέρων αφού ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες σε custom made με πιθανή διαφοροποίηση της τιμής του πακέτου.
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού:1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά.2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας.3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο αεροπορικών εισιτηρίων και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας (Η σημείωση ΔΕΝ ισχύει για εγγυημένες αναχωρήσεις γκρουπ αλλά ΜΟΝΟ για ατομικό οργανωμένο custom made ταξίδι για το οποίο θα αγοραστούν ανεξάρτητα εισιτήρια).
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε οποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε και τουλάχιστον 2 κενές σελίδες στο διαβατήριο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!

Χάρτες

Kένυα

Βίντεο

KENYA | Pluton Travel & Tours | 𝓨𝓸𝓾 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓦𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮

MAASAI KENYA | Pluton Travel & Tours | 𝓨𝓸𝓾 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓦𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮

Κένυα - Ζανζιβάρη | Pluton Travel & Tours | 𝓨𝓸𝓾 𝓓𝓻𝓮𝓪𝓶 𝓦𝓮 𝓒𝓻𝓮𝓪𝓽𝓮

Έντυπα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

Ταξιδιωτική Ασφάλεια

Pluton Loyalty Card

logo icon

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  *Να συμπληρωθεί όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες

  Τι είπαν οι φίλοι μας

  “Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα! Γνωρίσαμε έναν νέο κόσμο, πολύ διαφορετικό από όλα όσα είδαμε μέχρι...

  Στεφανή & Κωνσταντίνος Χατζηπέτρου

  Δημιουργούμε το δικό σας
  tailor-made ταξίδι

  You Dream, We Create
  και σε αυτήν την περίπτωση δημιουργούμε για εσάς ένα πακέτο με εμπειρίες που πρέπει να ζήσετε στο μαγευτικό Μπαλί, σύμφωνα πάντα με τις δικές σας προτιμήσεις.

  ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΕΔΩ
  trip-background-2

  Δημοφιλέστερα Πακέτα