full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Αργεντινή – Ιγκουαζού – Αργεντινή | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2022 | Οργανωμένο Ταξίδι

Αργεντινή – Ιγκουαζού – Αργεντινή | Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2022 | Οργανωμένο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 10 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: από €2885
 • Διάρκεια: 10 μέρες - 6 βράδια
  Τιμή: από €2885


*ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ*
Εγγυημένες Αναχ.: 12/08, 21/10
Ελληνόφωνος ξεναγός στην Αργεντινή
Βραδινό Tango Show στο θέατρο Piazzolla Tango Theater με γεύμα
Ξενάγηση στο Μπουένος Άιρες
Εκδρομή σε Βόρειο Μπουένος Άιρες & Tigre με βαρκάδα
Επίσκεψη στην Αργεντίνικη & Βραζιλιάνικη πλευρά των Καταρρακτών Ιγκουαζού
Μικρά Γκρουπ 14 – 18 Ατόμων | Ποιότητα – Ευελιξία – Ασφάλεια
*Πλήρης εγγύηση και εξασφάλιση της προκαταβολής σας*

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η – 2η μέρα: Λάρνακα – Μπουένος Άιρες – Βραδινό Tango Show στο θέατρο Piazzolla Tango Theater με γεύμα (Περιλαμβάνεται)
Συγκέντρωση της ομάδας μας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Μπουένος Άιρες μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα στη μοναδική αυτή πόλη όπου στο αεροδρόμιο θα σας υποδεχτεί ο τοπικός μας συνεργάτης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα βραδινό Tango Show στο θέατρο Piazzolla Tango Theater ενώ ταυτόχρονα θα απολαμβάνετε το δείπνο σας με την συνοδεία κρασιού. Διανυκτέρευση.
3η μέρα: Μπουένος Άιρες - Ξενάγηση Μπουένος Άιρες (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την περιήγηση στη πόλη του Μπουένος Άιρες. Περιτριγυρισμένη από τα νερά του Río de la Plata, ενός από τους ευρύτερους ποταμούς του κόσμου, η πόλη του Μπουένος Άιρες είναι η πύλη εισόδου στα διάφορα αξιοθέατα της χώρας, κοσμοπολίτικη με γαλλική ατμόσφαιρα, κτίρια πομπώδη και ευρύχωρα και καλές φωτισμένες λεωφόρους, προσφέρει μια ποικιλία πολιτιστικών και ψυχαγωγικών προτάσεων. Η περιήγηση ξεκινάει από την ιστορική πλατεία Plaza de Mayo, όπου βρίσκεται το περίφημο Casa Rosada, έδρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ο υπέροχος Μητροπολιτικός Καθεδρικός ναός Cabildo με τον τάφο του Σαν Μαρτίν, πρώην έδρα της ισπανικής αποικιακής κυβέρνησης και η εντυπωσιακή έδρα της Banco de la Nacion της Αργεντινής. Έπειτα θα μεταφερθείτε στη Λα Μπόκα, τη θρυλική περιοχή tango, όπου θα επισκεφθείτε το El Caminito και το La Bombonera, το διάσημο στάδιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Boca Juniors. Διάλειμμα για το μεσημεριανό σε τοπικό εστιατόριο. Συνεχίζετε την περιήγησή στη γειτονιά της Ρεκολέτα και στο διάσημο νεκροταφείο, όπου θα δείτε τον τάφο της Εβίτα Περόν. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα περάσετε από τις γειτονιές του Παλέρμο, του Σαν Τέλμο και του Κογκρέσο, για να δείτε το Κογκρέσο, τον Οβελίσκο και το Θέατρο Colon (Όπερα), ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής με εξαιρετική ακουστική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
4η μέρα: Εκδρομή σε Βόρειο Μπουένος Άιρες & Tigre με βαρκάδα (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα και αναχωρείτε για εκδρομή στο Βόρειο Μπουένος Άιρες και σε Tigre. Θα περάσετε από τον καθεδρικό ναό του San Isidro και θα φτάσετε στην πόλη Tigre, όπου θα ταξιδέψετε με βάρκα στο Δέλτα του ποταμού. Θαυμάστε εδώ τα ποταμάκια και τα νησιά της υπέροχης αυτής πόλης ενώ θα έχετε την ευκαιρία να θα απολαύσετε το γεύμα σας σε εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα από τα νησιά Tigre. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.
5η μέρα: Μπουένος Άιρες - Ιγκουαζού
Πρωινό και μεταφορά στο Μπουένος Άιρες για τη πτήση με κατεύθυνση το Ιγκουαζού, στους ωραιότερους καταρράκτες του κόσμου. Άφιξη και παραλαβή από τον οδηγό μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
6η μέρα: Καταρράκτες Ιγκουαζού – Πλευρά Αργεντινής (Περιλαμβάνεται)
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο. Μέρα αφιερωμένη στους Καταρράκτες του Ιγκουαζού στην πλευρά της Αργεντινής. Η περιοδεία αυτή χωρίζεται στα Lower Platform, Superior Platform και Devil’s Throat και στην επίσκεψη αυτή συμπεριλαμβάνεται και το οικολογικό τρένο ζούγκλας όπως επίσης και μεσημεριανό γεύμα.

Lower Platform: Αυτή η κυκλική διαδρομή των 1200 μέτρων δίνει την δυνατότητα να δείτε τους καταρράκτες από όλες τις μεριές. Μπορείτε να απολαύσετε την βροχή του Bossetti και το Garganta del Diablo. Η διάρκεια της περιοδείας είναι περίπου 2 ώρες. Αυτή η διαδρομή έχει ένα βαθμό δυσκολίας λόγω των πολλών σκαλοπατιών.

Superior Platform: Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα 1.300 μέτρα συνολικού ταξιδιού (round-trip). Οι ανυψωμένοι διάδρομοι θα σας οδηγήσουν στη γραμμή πολλών καταρρακτών φτάνοντας στην άκρη τους. Αυτή η περιοδεία διαρκεί και απαιτεί λιγότερη σωματική άσκηση αφού εν έχει σκάλες.

Devil’s Throat: Η αλλιώς ο λαιμός του διαβόλου. Η επίσκεψη αυτή γίνεται μέσα από το οικολογικό τρένο ζούγκλας. Κατεβαίνοντας στο λαιμό του σταθμού του διαβόλου, απ’ εκεί υπάρχει μια πεζογέφυρα, η οποία κυματίζει ανάμεσα στα νησιά, εκτείνεται 1.100μ. στα μεγάλα μπαλκόνια που βρίσκονται κατά μήκος της άκρης και μπροστά από το Garganta del Diablo. Η διάρκεια αυτής της περιοδείας είναι περίπου 2 ώρες και δεν έχει σκάλες.

Mε το πέρας της ξενάγησης, επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
7η μέρα: Καταρράκτες Ιγκουαζού – Πλευρά Βραζιλίας - Μπουένος Άιρες (Παραλαμβάνεται)
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Μέρα αφιερωμένη στους Καταρράκτες του Ιγκουαζού στην πλευρά της Βραζιλίας. Στην πορεία μέσα από την πλούσια βλάστηση του πάρκου και μέσω μιας κατηφορικής διαδρομής του φαραγγιού θα απολαύσετε πανοραμική θέα των περίπου 275 καταρρακτών. Επίσκεψη στους Καταρράκτες από την Βραζιλιάνικη πλευρά με υπέροχη πανοραμική θέα. Η απόσταση είναι περίπου 1200 μέτρα όπου μπορείτε να δείτε μια μοναδική θέα από 275 καταρράκτες που αποτελούν τους καταρράκτες του Ιγκουαζού από τους οποίους οι περισσότεροι βρίσκονται προς την πλευρά της Βραζιλίας. Σας συνιστούμε να πάρετε μαζί σας επιπλέον ρούχα και κάποιο αδιάβροχο αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βραχείτε από τους καταρράκτες.

Μεταφορά στο αεροδρόμιο μετά το πέρας της σημερινής ξενάγησης για την πτήση με προορισμό το Μπουένος Άιρες. Άφιξη, παραλαβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερο υπόλοιπο. Διανυκτέρευση.
8η – 10η μέρα: Μπουένος Άιρες – Λάρνακα
Πρόγευμα και ελεύθερο υπόλοιπο μέχρι την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την Κύπρο τα ξημερώματα της 11ης μέρας. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.
Αργεντινή: ένα κομμάτι της λατινικής Αμερικής με μια δυνατή ιστορία.
Πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές, αργεντίνικο τάνγκο και Παταγονία θα κλέψουν τη καρδιά σας. Πρωτεύουσα της το Μπουένος Άιρες, η κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη θα σας παρασύρει στους ρυθμούς της και τις φιέστες της. Η Αργεντινή που πέρασε από μια δύσκολη οικονομική κρίση αλλά και δικτατορία θα σας διδάξει τι σημαίνει πάθος. Ποδόσφαιρο, φαγητό και διασκέδαση είναι το τρίπτυχο που θα συναντήσετε. Μια χώρα που ευνοήθηκε από τη φύση με μερικά από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία όπως είναι για παράδειγμα οι καταρράκτες Ιγκουασού, η Παταγονία, οι Άνδεις οι λίμνες και οι έρημοι της με μια θαυμάσια ποικιλία πανίδας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τα ταξίδια μας με προορισμό την Αργεντινή.
Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Γλώσσα Η επίσημη γλώσσα στην Αργεντινή τα Ισπανικά. Επίσης χρησιμοποιείται και η Αγγλική γλώσσα.
Νόμισμα Το νόμισμα της Αργεντινής είναι το Αργεντίνικο Πέσο (ARS). Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
ΛάρνακαΦρανκφούρτη17:1020:15
ΦρανκφούρτηΜπουένος Άιρες21:5506:40 (+1)
Μπουένος ΆιρεςΙγκουαζού13:1015:00
ΙγκουαζούΜπουένος Άιρες11:05 13:00
Μπουένος ΆιρεςΦρανκφούρτη16:5511:10
ΦρανκφούρτηΛάρνακα21:4002:20 (+1)

Τιμοκατάλογος: Τιμή Ανά Άτομο

ΠΟΛΗΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝΔΙΑΤΡΟΦΗ
Μπουένος Άιρες
(4 βράδια)
5* StandardΜε Πρόγευμα
Ιγκουαζού
(2 βράδια)
5* Standard Με Πρόγευμα
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: €3185
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: €3385
Περιλαμβάνονται
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου Λάρνακα – Μπουένος Άιρες – Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού και πτήσεις της Lufthansa.
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου Μπουένος Άιρες – Ιγκουαζού – Μπουένος Άιρες.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • 1 αποσκευή 23kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις Λάρνακα – Μπουένος Άιρες – Λάρνακα.
 • 1 αποσκευή 15kg και 1 χειραποσκευή 5kg ανά άτομο για τις πτήσεις Μπουένος Άιρες – Ιγκουασού – Μπουένος Άιρες.
 • Παραλαβές και μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια στα ξενοδοχεία και αντίστροφα.
 • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 5*, σε standard δωμάτιο στο Μπουένος Άιρες.
 • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 5*, σε standard δωμάτιο στο Ιγκουαζού.
 • Βραδινό Tango Show στο θέατρο Piazzolla Tango Theater με γεύμα.
 • Μπουένος Άιρες – Ξενάγηση στη πόλη.
 • Εκδρομή σε Βόρειο Μπουένος Άιρες & Tigre με βαρκάδα.
 • Εκδρομη στους Καταρράκτες Ιγκουαζού – Πλευρά Αργεντινής
 • Εκδρομη στους Καταρράκτες Ιγκουαζού – Πλευρά Βραζιλίας
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Κλείνοντας το ταξίδι σας, γίνεστε αυτόματα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Pluton Travel μέσω της «Loyalty Pluton Travel Card» και επωφελείστε με επιστροφή χρημάτων για το επόμενο σας ταξίδι, δώρα και ειδικές προσφορές. Για περισσότερες πληροφορίες, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Όλα τα γεύματα που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ασφάλεια ταξιδιού. Μπορούμε να σας προτείνουμε ασφάλεια ταξιδιού που καλύπτει τον Covid-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με έναν εκπρόσωπο το γραφείου μας. (Σε περίπτωση που επιθυμείτε αναβαθμισμένη ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας εγκαίρως)
 • Προαιρετικές εκδρομές και εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα στους τοπικούς ξεναγούς
 • Τοπικοί φόροι
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Πλήρης εγγύηση και εξασφάλιση της προκαταβολής σας σε περίπτωση που η πανδημία καθιστά αδύνατη τη διεκπεραίωση του ταξιδιού της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση έχετε τις πιο κάτω επιλογές:
  -1- Άμεση επιστροφή των χρημάτων σας
  -2- Μεταφορά της προκαταβολής σας για άλλο ταξίδι της ίδιας περιόδου
  -3- Μεταφορά της προκαταβολής σας για άλλο ταξίδι σε μεταγενέστερο στάδιο
 • *Όλα μας τα οργανωμένα ταξίδια εκτελούνται ακόμη και με 2 συμμετέχοντες. Εάν υπάρχουν πέραν των 15 ατόμων στο γκρουπ, τότε θα υπάρχει αρχηγός / συνοδός από την ομάδα του γραφείου μας. Σε περίπτωση που οι συμμετέχοντες είναι λιγότεροι από 15, τότε το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί υπό την συνοδεία των έμπειρων τοπικών μας συνεργατών.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες σε οικονομικό ναύλο και ενδέχεται να αλλάξουν βάση διαθεσιμότητας.
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα.
 • Η εταιρία έχει το δικαίωμα να σας προσφέρει άλλο ξενοδοχείο από αυτό που αναγράφεται, της ίδιας κατηγορίας και ωφελημάτων με την τιμή που έχετε πληρώσει. Σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής η εταιρία μας θα σας ενημερώσει 15 μέρες πριν από την αναχώρηση σας.
 • Σημαντικές Σημειώσεις για Ασφάλεια Ταξιδιού: 1- Είναι αποκλειστική ευθύνη του πελάτη να ενημερωθεί για τις πρόνοιες της ασφάλειας ταξιδιού σε περίπτωση περιλαμβάνεται στο πακέτο ή σε περίπτωση που προτεθεί μετά. 2- Σε περίπτωση που ο πελάτης θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες που παρέχει η ασφάλεια, η επικοινωνία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο πλευρών, δηλαδή του πελάτη και ασφαλιστικής εταιρίας και όχι μεταξύ του Pluton Travel και της ασφαλιστικής εταιρίας. 3- Το Pluton Travel δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που η ασφαλιστική εταιρία δεν εγκρίνει οποιαδήποτε αποζημίωση την οποία θα διεκδικήσει ο πελάτης
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας, υπογράψετε την σύμβαση οργανωμένου ταξιδιού – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ – και καταβληθεί προκαταβολή το 40% του ποσού.
 • Η εξόφληση του πακέτου γίνεται με 3 άτοκες δόσεις. Η τελευταία δόση πρέπει να καταβάλλεται το αργότερο 30 μέρες πριν την ημερομηνία αναχώρησης.
 • Μετά την εξόφληση και έκδοση του πακέτου δεν είναι δυνατή η ακύρωσή του χωρίς τα αντίστοιχα ακυρωτικά (τα οποία μπορεί να είναι μέχρι και 100%) σύμφωνα με τους κανονισμούς που διέπουν τους ειδικούς ναύλους που έχουμε για την πραγματοποίηση των προγραμμάτων από τις αεροπορικές εταιρείες και τους συνεργάτες μας του εξωτερικού.
 • Το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στις ημερομηνίες – αλλαγές ονομάτων μετά από την έκδοση των εισιτηρίων δεν είναι εφικτές. Οποιαδήποτε αλλαγή ή και ακύρωση θα πρέπει να ζητείται εγγράφως (μέσω email ή φαξ).
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Έντυπα
Σύμβαση Οργανωμένου Ταξιδιού (New - 2020) Download pdf
Reference Code :

ARG-IGU-SUM20

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


  * By submitting this form you agree to our privacy policy.

  Reference Code :

  ARG-IGU-SUM20

  Τι είπαν οι φίλοι μας