full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Αργεντινή – Ιγκουαζού – Βραζιλία | Ταξίδι Περιπέτειας *SOLD OUT

Αργεντινή – Ιγκουαζού – Βραζιλία | Ταξίδι Περιπέτειας *SOLD OUT

 • Διάρκεια: 11 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: €3375
 • Διάρκεια: 11 μέρες - 7 βράδια
  Τιμή: €3375


Μοναδική Αναχώρηση: 25/05/19
Αρχηγοί Αποστολής Αντώνης Αντωνίου & Μάριος Πρίαμος
Μικρά groups 12 - 18 ατόμων | Ποιότητα & Γνώση!!!

Φόρμα Ενδιαφέροντος
1η - 2η μέρα | 25/5 - 26/5 (Σάββατο - Κυριακή): Λάρνακα - Μπουένος Άιρες
Συγκέντρωση της ομάδας μας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Μπουένος Άιρες μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη την επόμενη μέρα στην μοναδική αυτή πόλη. Στο αεροδρόμιο υποδοχή από τον τοπικό μας συνεργάτη και μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Ελεύθερο υπόλοιπο για μια πρώτη γνωριμία με την περιοχή και το ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
3η μέρα | 27/5 (Δευτέρα): Μπουένος Άιρες - Ξενάγηση στη πόλη με γεύμα
Σήμερα μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την περιήγηση στη πόλη του Μπουένος Άιρες. Περιτριγυρισμένη από τα νερά του Río de la Plata, ενός από τους ευρύτερους ποταμούς του κόσμου, η πόλη του Μπουένος Άιρες είναι η πύλη εισόδου στα διάφορα αξιοθέατα της χώρας, κοσμοπολίτικη με γαλλική ατμόσφαιρα, κτίρια πομπώδη και ευρύχωρα και καλές φωτισμένες λεωφόρους, προσφέρει μια ποικιλία πολιτιστικών και ψυχαγωγικών προτάσεων. Η περιήγηση μας ξεκινάει στην ιστορική πλατεία Plaza de Mayo, όπου βρίσκεται το περίφημο Casa Rosada, έδρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ο υπέροχος Μητροπολιτικός Καθεδρικός ναός Cabildo με τον τάφο του Σαν Μαρτίν, πρώην έδρα της ισπανικής αποικιακής κυβέρνησης και η εντυπωσιακή έδρα της Banco de la Nacion της Αργεντινής. Η περιοδεία μας οδηγεί στη Λα Μπόκα, τη θρυλική περιοχή tango, όπου θα επισκεφθούμε το El Caminito και το La Bombonera, το διάσημο στάδιο του ποδοσφαιρικού συλλόγου Boca Juniors. Διάλειμμα για το μεσημεριανό μας γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη γειτονιά της Ρεκολέτα και στο διάσημο νεκροταφείο, όπου θα δούμε τον τάφο της Εβίτα Περόν. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας θα περάσουμε από τις γειτονιές του Παλέρμο, του Σαν Τέλμο και του Κογκρέσο, όπου θα δούμε το Κογκρέσο, τον Οβελίσκο και το Θέατρο Colon (Όπερα), ένα αριστούργημα αρχιτεκτονικής με εξαιρετική ακουστική. Για το βράδυ ετοιμαστείτε για μια έξοδο με τους αρχηγούς/συνοδούς σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
4η μέρα | 28/5 (Τρίτη): Βόρειο Μπουένος Άιρες (Tigre) και βαρκάδα με γεύμα (Προαιρετικά)
Πρόγευμα και ελεύθερο υπόλοιπο. Αν επιθυμείτε να γνωρίσετε πιο βαθιά τον φανταστικό αυτό προορισμό σας προτείνουμε την εκδρομή στον Τίγρη με αναχώρηση που αρχίζει στα βόρεια του Μπουένος Άιρες. Θα περάσουμε από τον καθεδρικό ναό του San Isidro και θα φτάσουμε στην πόλη Tigre, όπου θα ταξιδέψουμε με βάρκα στο Δέλτα του ποταμού.. Θαυμάστε εδώ τα ποταμάκια και τα νησιά της υπέροχης αυτής πόλης. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας η ομάδα μας θα απολαύσει ένα γεύμα σε εστιατόριο που βρίσκεται σε ένα από τα νησιά Tigre. Για το βράδυ νυχτερινή έξοδος στα μπαράκια της περιοχής παρέα με τους αρχηγούς/συνοδούς σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και διανυκτέρευση.
5η μέρα | 29/5 (Τετάρτη): Μπουένος Άιρες - Καταρράκτες Ιγκουασού με γεύμα
Πρωινο και σήμερα με την ομάδα μας θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες για την πρωινή μας πτήση με κατεύθυνση το Ιγκουασού, στους ωραιότερους καταρράκτες του κόσμου. Άφιξη και παραλαβή από τον οδηγό μας. Διασχίζοντας την γέφυρα θα επισκεφθούμε τους καταρράκτες από την πλευρά της Αργεντινής. Εξερευνήστε τους Καταρράκτες της Αργεντινής ένα μοναδικό υπερθέαμα που αξίζει να το επισκεφθείτε. Η περιοδεία αυτή χωρίζεται σε τρεις τύπους Superior Ride, Ride Lower και Devil’s Throat και στην επίσκεψη αυτή συπεριλαμβάνετε και το οικολογικό τρένο ζούγκλας και μεσημεριανό γεύμα. Ride Lower: Αυτή η κυκλική διαδρομή των 1200 μέτρων δίνει την δυνατότητα να δείτε τους καταρράκτες από όλες τις μεριές. Μπορείτε να απολαύσετε την βροχή του Bossetti και το Garganta del Diablo. Η διάρκεια αυτής της περιοδείας είναι περίπου 2 ώρες. Αυτή η διαδρομή έχει ένα βαθμό δυσκολίας λόγω των πολλών σκαλοπατιών. Ride Superior: Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα 1.300 μέτρα συνολικού ταξιδιού (round-trip). Οι ανυψωμένοι διάδρομοι θα σας οδηγήσουν στη γραμμή πολλών καταρρακτών φτάνοντας στην άκρη τους. Αυτή η περιοδεία διαρκεί 1 η οποία απαιτεί λιγότερη σωματική άσκηση. Δεν έχει σκάλες. Devil’s Throat: Η αλλιώς λαιμός του διαβόλου η επίσκεψη αυτή γίνεται μέσα από το οικολογικό τρένο ζούγκλας. Κατεβαίνοντας στο λαιμό του σταθμού του διαβόλου. Από εκεί υπάρχει μια πεζογέφυρα, η οποία κυματίζει ανάμεσα στα νησιά, εκτείνεται 1.100μ. στα μεγάλα μπαλκόνια που βρίσκονται κατά μήκος της άκρης και μπροστά από το Garganta del Diablo. Η διάρκεια αυτής της περιοδείας είναι περίπου 2 ώρες. Δεν έχει σκάλες. Αυτή η ολοήμερη εκδρομή σας δίνει την δυνατότητα να συνδυάσετε μαζί με τις εκδρομές και το σαφάρι έντος του Εθνικού Πάρκου. Αφού απολαύσουμε το συναρπαστικό θέαμα που προσφέρουν οι γιγαντιαίοι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού, θα γευματίσουμε και αργότερα θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας. Ελεύθερο υπόλοιπο να επιλέξετε ότι επιθυμείτε, ξεκούραση και διανυκτέρευση.
6η μέρα | 30/5 (Πέμπτη): Καταρράκτες Ιγκουαζού - Ρίο Ντε Τζανείρο και γεύμα
Μέρα αφιερωμένη στους Καταρράκτες του Ιγκουασού στην πλευρά της Βραζιλίας. Το Εθνικό Πάρκο είναι το σημαντικότερο τροπικό δάσος στη Νότια Αμερική, μνημείο εθνικής κληρονομιάς από την UNESCO. Στην πορεία μέσα από την πλούσια βλάστηση του πάρκου και μέσω μιας κατηφορικής διαδρομής του φαραγγιού θα απολαύσουμε πανοραμική θέα των περίπου 275 καταρρακτών. Επίσκεψη στους Καταρράκτες από την Βραζιλιάνικη πλευρά με υπέροχη πανοραμική θέα. Η απόσταση είναι περίπου 1200 μέτρα όπου μπορείτε να δείτε μια μοναδική θέα από 275 καταρράκτες που αποτελούν τους καταρράκτες του Ιγκουαζού από τους οποίους οι περισσότεροι βρίσκονται προς την πλευρά της Βραζιλίας. Σας συνιστούμε να φέρετε ρούχα λόγω του συνεχούς ψεκασμού από τους καταρράκτες. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε επιπρόσθετες μοναδικές εκδρομές όπως rafting ή βόλτα με ελικόπτερο. Παρακαλώ σημειώστε πως οι επιπρόσθετες εκδρομές δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο μας. Με το τέλος της εκδρομής θα απολαύσουμε το μεσημεριανό μας και στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο του Ιγκουαζού για την πτήση μας με κατεύθυνση το Ρίο Ντε Τζανείρο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση ενώ αργότερα το δείπνο θα σερβιριστεί σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
7η μέρα | 31/5 (Παρασκευή): Ρίο ντε Τζανέιρο - Κορκοβάντο και Λόφος «Πάο ντε Ασούκαρ» (Sugarloaf) με γεύμα
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε ένα από τα διασημότερα αξιοθέατα της πόλης για να δούμε τη φυσική ομορφιά του Ρίο ντε Τζανέιρο από ψηλά. Ανακαλύψτε τα καλύτερα του Ρίο ντε Τζανέιρο και τα εικονικά αξιοθέατα σε αυτή την ολοήμερη ξενάγηση. Όλα ξεκινούν με μια διαδρομή κατά μήκος των διάσημων παραλιών της Κοπα Καμπάνα, Ipanema και Barra da Tijuca, στο δρόμο για τον λόφο Κορκοβάντο και το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, σύμβολο της πόλης σε ύψος 2300 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Το άγαλμα του Χριστού, που είναι γνωστό ως “θαύμα του Ρίου”, εξελέγη πρόσφατα σαν ένα από τα 7 Νέα Θαύματα του Κόσμου. Επάνω στο βουνό, μέσα στο γραφικό τραμ θα σας μείνει αξέχαστη η εκπληκτική θέα της θαυμάσιας αυτής πόλης και όλες οι υπέροχες εικόνες που θα έχετε το προνόμιο να δείτε. Πάνω από ένα εκατομμύριο τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο το παγκοσμίως διάσημο Πάο ντε Αουκάρ που σημαίνει Ζαχαρόψωμο το οποίο έχει γίνει ένα εικονικό σύμβολο της πόλης του Ρίο ντε Τζανέιρο. Συνέχεια για μεσημεριανό γεύμα στο Carretão Churrascaria, στο Ipanema, και σε ένα τοπικό steakhouse για “all-you-can-eat”. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, να είστε έτοιμοι να οδηγηθείτε στο τελεφερίκ στο Πάο Ντε Ακούκαρ ή αλλιώς Sugar Loaf για ακόμη πιο εντυπωσιακές εικόνες της πόλης. Τελευταία διαδρομή αλλά σίγουρα εξίσου σημαντική, μια σύντομη βόλτα στο κέντρο του Ρίο, για να νιώσετε τον παλμό της επιχειρησιακής καρδιάς του Ρίο. Η περιήγηση τελειώνει πίσω στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ ακολουθήστε τους συνοδούς/αρχηγούς σας για να ζήσετε απο κοντά τγ νυχτερινή ζωή του Ρίο.
8η μέρα | 1/6 (Σάββατο): Ρίο ντε Τζανέιρο - Ξενάγηση στην Πόλη και στο Σαμποδρόμιο με γεύμα (Προαιρετικά)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερο υπόλοιπο. Αν επιθυμείτε μπροείτε να επιλέξετε την περιήγηση στη πόλη και το σαμποδρόμιο του Ρίο. Με αναχώρηση μέσω του αυτοκινητόδρομου Aterro do Flamengo με στάσεις στην Lapa, την Bohemian συνοικία του Ρίο, καθώς και το Σαμποδρόμιο, όπου λαμβάνει χώρα η παγκοσμίως γνωστή παρέλαση σάμπα με τις πανέμορφες εξωτικές καλλονές! Περιπλανηθείτε στα στενά δρομάκια και τα παλιά ιστορικά κτίρια στο κέντρο της πόλης του Ρίο, επισκεφθείτε τον υπέροχο Μητροπολιτικό Καθεδρικό ναό Cabildo, την Δημοτική Όπερα Teatro και το Μουσείο Καλών Τεχνών, πολύ κοντά στην περιοχή Cinelândia. Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τα διάσημα σκαλοπάτια Selaron, 215 κλιμακωτά σκαλιά με τα χρώματα της Βραζιλίας από 150 διαφορετικές χώρες. Συνεχίστε με τα πόδια προς το αρχαίο εστιατόριο Confeitaria Colombo για μεσημεριανό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Αν θέλετε αργότερα μπορείτε να επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο γύρω από την Calle Florida Street για shopping therapy. Αγοράστε προϊόντα υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων δερμάτινων ειδών, κλωστοϋφαντουργικών, μουσικής, ενδυμάτων, υποδημάτων, πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων, κοσμημάτων και έργων τέχνης, καθώς και άφθονες μπουτίκ υψηλής ποιότητας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
9η - 11η μέρα | 2/6 - 4/6 (Κυριακή - Δευτέρα - Τρίτη): Φαβέλα Ροσίνα (Προαιρετικά) και Πτήση Ριο Ντε Τζανέιρο - Λάρνακα
Πρωινό στο ξενοδοχείο και στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος μέχρι αργά το βράδυ όπου θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Σας προτείνουμε για την τελευταία μέρα στο Ρίο να πραγματοποιήσετε την εκδρομή στη Φαβέλα Ροσίνα παρέα με τους αρχηγούς σας. Τοποθετημένη πάνω από τις πλουσιότερες γειτονιές του Ρίο, με περισσότερους από 150.000 κατοίκους, βρίσκεται η μεγαλύτερη φαβέλα σε όλη τη Βραζιλία. Αυτή η αντίθεση των τάξεων με όλες τις ιδιαιτερότητες που την περιβάλλουν είναι με μία λέξη … εντυπωσιακή!! Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ίδια η Ροσίνα είναι ένα σύνολο αντιθέσεων. Υπάρχουν σίγουρα θύλακες ακραίας φτώχειας και επικίνδυνες περιοχές, αλλά η πλειοψηφία της περιοχής είναι ζωντανή και έντονη. Στο ανοιχτό τζιπ, θα περάσετε από τη γοητευτική γειτονιά της Gavea και θα μπεις στην ευρύτερη ζώνη. Θα υπάρξει επίσης μια live παρουσίαση Καποέϊρα. Η Καποέϊρα είναι μια χορευτική / πολεμική τέχνη που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια της εποχής της δουλείας για να εξασκήσει την αυτοάμυνα ενώ εμφανίζεται ως χορός. Παρακολουθήστε τον τρόπο με τον οποίο οι καλλιτέχνες κινούνται! Ένα σημαντικό μέρος της περιοδείας είναι η επίσκεψη σε ένα κοινωνικό πρόγραμμα, για να δούμε πώς βελτιώνονται συνεχώς μέσω της εκπαίδευσης, της μουσικής, της τέχνης και του αθλητισμού. Μην ξεχνάτε ότι καθώς η Ροσίνα είναι σκαρφαλωμένη στο ορεινό τροπικό δάσος, σε όλες τις γωνιές θα έχετε μια απίστευτη θέα της πόλης και του ωκεανού. Φεύγοντας η θέα σε 360 μοίρες συνεχίζεται καθώς το τζιπ περνάει από την παραλία όπου προσγειώνονται όλα τα αλεξίπτωτα! Κατά την επιστροφή αν επιθυμείτε μπορείτε να συνεχίσετε το δρόμο περπατώντας.. Αν όχι απλά θα μεταφερθείτε με το τζιπ πίσω στο σημείο παραλαβής. Λίγο μετά τα μεσάνυκτα της 9ης προς 10η μέρα θα αναχωρήσουμε από το αεροδρόμιο του Ρίο για την Λάρνακα όπου πρώτα θα υπάρξει σταθμός στο Ντουμπάι. Άφιξη στη Λάρνακα την μεθεπόμενη μέρα. Το ταξίδι τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις για πάντα μένουν.
Αργεντινή: ένα κομμάτι της λατινικής Αμερικής με μια δυνατή ιστορία.
Πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές, αργεντίνικο τάνγκο και Παταγονία θα κλέψουν τη καρδιά σας. Πρωτεύουσα της το Μπουένος Άιρες, η κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη θα σας παρασύρει στους ρυθμούς της και τις φιέστες της. Η Αργεντινή που πέρασε από μια δύσκολη οικονομική κρίση αλλά και δικτατορία θα σας διδάξει τι σημαίνει πάθος. Ποδόσφαιρο, φαγητό και διασκέδαση είναι το τρίπτυχο που θα συναντήσετε. Μια χώρα που ευνοήθηκε από τη φύση με μερικά από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία όπως είναι για παράδειγμα οι καταρράκτες Ιγκουασού, η Παταγονία, οι Άνδεις οι λίμνες και οι έρημοι της με μια θαυμάσια ποικιλία πανίδας.
Βραζιλία: Ένα από τα πιο σαγηνευτικά μέρη του κόσμου.
Βραζιλία είναι σίγουρα το καρναβάλι, το ποδόσφαιρο, η σάμπα, οι κατάλευκες παραλίες, οι μητροπόλεις γεμάτο ρυθμό, τα εξωτικά φρούτα και πολυτελή πιάτα. Η γεωγραφία της και εμφανώς η διαφορετική ιστορία της από τον υπόλοιπο κόσμο της Λατινικής Αμερικής έχουν συνδυαστεί για να προσφέρουν ένα πλούσιο πολιτισμό γεμάτο ποικιλομορφία και αντιφάσεις. Η Βραζιλία είναι μία πρόκληση που δεν πρέπει να χάσετε. Η πρωτεύουσα το Ρίο ντε Τζανέιρο, το οποίο φημίζεται για το καρναβάλι του, είναι πράγματι μία από τις πιο όμορφες και συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο, σε μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στο πράσινο του βουνού και το γαλάζιο της θάλασσας.
Χρήσιμες Ταξιδιωτικές Πληροφορίες
Σε όλα τα ταξίδια που αφορούν μακρινούς προορισμούς το διαβατήριο σας θα πρέπει να έχει ισχύ πέραν των 6 μηνών μετά από το ταξίδι σας. Δείτε το σχετικό έντυπο.
Γλώσσα Η επίσημη γλώσσα στη Βραζιλία είναι τα Πορτογαλικά και στην Αργεντινή τα Ισπανικά. Επίσης χρησιμοποιείται και η Αγγλική γλώσσα.
Νόμισμα Το νόμισμα της Βραζιλίας είναι το Ρεάλ Βραζιλίας (BRL) και της Αργεντινής το Αργεντίνικο Πέσο (ARS). Μπορείτε να χρησιμοποιήστε με ασφάλεια, τις πιστωτικές σας κάρτες για οποιαδήποτε συναλλαγή.

Πτήσεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟΑΝΑΧΩΡΗΣΗΑΦΙΞΗ
25/5ΛάρνακαΝτουμπάι20:2501:20 (+1)
26/5ΝτουμπάιΜπουένος Άιρες06:5519:45
29/5Μπουένος ΆιρεςΙγκουαζού06:1508:10
30/5ΙγκουαζούΡίο ντε Τζανέιρο16:2518:25
3/6Ρίο ντε ΤζανέιροΝτουμπάι02:0523:05
4/6ΝτουμπάιΛάρνακα07:5511:10

Τιμοκατάλογος: τιμή ανά άτομο

ΠΟΛΗΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Μπουένος Άιρες4*
Ιγκουαζού4*
Ρίο Ντε Τζανέιρο4*
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: €3375
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: €3975

Διατροφή Ξενοδοχείων

ROBBHBFBALL INCLUSIVE
Χωρίς πρόγευμαΜε πρόγευμαΜε πρόγευμα και ένα γεύμαΜε όλα τα γεύματα, χωρίς ποτάΜε όλα τα γεύματα και ποτά
Για όλα τα ξενοδοχεία: Check in: 14:00 μ.μ - Check out: 12:00 μ.μ.
Περιλαμβάνονται
 • Αρχηγοί Αποστολής Αντώνης Αντωνίου & Μάριος Πρίαμος
 • Ελληνόφωνος ξεναγός κατά την διάρκεια του ταξιδιού στην Αργεντινή και Αγγλόφωνος στην Βραζιλία.
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια.
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου Λάρνακα – Μπουένος Άιρες, Ρίο Ντε Τζανέϊρο – Λάρνακα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικού ναύλου Μπουένος Άιρες – Ιγκουασού και Ιγκουασού – Ρίο Ντε Τζανέϊρο.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • 1 αποσκευή 30kg και 1 χειραποσκευή 7kg ανά άτομο για τις πτήσεις Λάρνακα – Μπουένος Άιρες, Ρίο Ντε Τζανέϊρο – Λάρνακα.
 • 1 αποσκευή 23kg και 1 χειραποσκευή 5kg ανά άτομο για τις πτήσεις Μπουένος Άιρες – Ιγκουασού και Ιγκουασού – Ρίο Ντε Τζανέϊρο.
 • Παραλαβές και μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια στα ξενοδοχεία και αντίστροφα.
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4*, σε standard δωμάτιο στο Μπουένος Άιρες.
 • 1 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4*, σε standard δωμάτιο στο Ιγκουασού.
 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 4*, σε standard δωμάτιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.
 • Μπουένος Άιρες – Ξενάγηση στη πόλη με γεύμα.
 • Μπουένος Άιρες – Ξενάγηση στη πόλη με γεύμα.
 • Καταρράκτες Ιγκουαζού – Ρίο Ντε Τζανείρο και γεύμα.
 • Ρίο ντε Τζανέιρο – Κορκοβάντο και Λόφος «Πάο ντε Ασούκαρ» (Sugarloaf) με γεύμα.
 • Μεταφορές, εκδρομές και ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Φ.Π.Α.
 • Το γραφείο μας σας κάνει ΔΩΡΑ:
 • Δώρο μπλουζάκι και key ring για όλους τους συμμετέχοντες από το γραφείο μας.
 • Ταξιδιωτικός οδηγός.
Δεν περιλαμβάνονται
 • Όλα τα γεύματα που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Προαιρετικές εκδρομές και εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
 • Αχθοφορικά και φιλοδωρήματα στους τοπικούς ξεναγούς
 • Τοπικοί φόροι
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο περιλαμβάνονται ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Σημειώσεις
 • Το συγκεκριμένο ταξίδι ενδεχομένως να διεξαχθεί τον Ιούλιο 2019 ή Σεπτέμβριο 2019. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε το ενδιαφέρον σας έγκαιρα. Οριστικοποίηση του ταξιδιού τον Δεκέμβριο 2018.
 • Τα οργανωμένα μας group είναι μικρά groups 12 – 18 ατόμων για να περνάτε όμορφα και ποιοτικά στο ταξίδι σας.
 • Λόγω της σύντομης έκδοσης του περιοδικού «Ταξίδια Περιπέτειας με τον Μάριο Πρίαμο» όπου θα υπάρχουν προορισμοί μέχρι και 1 χρόνο μετά την έκδοση ενδεχομένως να υπάρξουν τροποποιήσεις στο πρόγραμμα του ταξιδιού σας ή στις εκδρομές. Τα τελικά θα σας δωθούν ένα μήνα πριν την ημερομηνία αναχώρησης. Θερμή μας παράκληση επίσης να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα για οποιαδήποτε αλλαγή και φυσικά θα ενημερωθείτε άμεσα και από εμάς.
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει, χωρίς όμως να παραληφθεί καμία από τις αναγραφόμενες δραστηριότητες/εκδρομές.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία κατά την άφιξη σας τα δωμάτια δίνονται στις 14:00 μ.μ (check-in) και παραδίνονται κατά την αναχώρηση σας στις 12:00 π.μ. (check-out). Εάν επιθυμείτε να μπείτε πιο γρήγορα ή να μείνετε περισσότερο στο δωμάτιο σας, τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση που θα πληρώνεται στη reception του ξενοδοχείου.
 • Σε περίπτωση 2 ή 3 ατόμων με 1 παιδί τα πλείστα ξενοδοχεία δεν προσφέρουν 3 κρεβάτια, εάν επιθυμείτε 3 κρεβάτι υπάρχει επιπλέον χρέωση με βάση το ξενοδοχείο.
 • Όλες οι εκδρομές εναπόκεινται πάντοτε στους συνεργάτες μας. Πιθανόν να υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές λόγω καιρικών συνθηκών κτλ. για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη η εταιρεία μας.
 • Με την κράτησή σας σημαίνει ότι έχετε ελέγξει, μελετήσει τις πτήσεις και τα ξενοδοχεία που σας προτείνουμε και συμφωνείτε να προχωρήσουμε στην κράτησή τους.
 • Η κράτησή σας θεωρείται έγκυρη εφόσον μας στείλετε copy των διαβατηρίων σας και καταβληθεί προκαταβολή το 50% του ποσού.
 • Οι αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία που αναφέρονται είναι τα συνήθη συνεργαζόμενα και οριστικοποιούνται 16 ημέρες προ της αναχωρήσεως. Οποιαδήποτε αλλαγή ξενοδοχείου δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την κατηγορία ή την τοποθεσία από αυτή που αναφέρεται στον τιμοκατάλογο.
 • ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας! Δείτε εδώ!
Έντυπα
'Ενθετο περιοδικούDownload pdf
Λίγα λόγια από εμάς και τον Μάριο ΠρίαμοDownload pdf
Reference Code :

TJ-BAI-RIO-MP

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Reference Code :

TJ-BAI-RIO-MP

Τι είπαν οι φίλοι μας