full sacreen
Pluton Travel>>Packages>Νότιος Αφρική | Ταξίδι Περιπέτειας

Νότιος Αφρική | Ταξίδι Περιπέτειας

 • Διάρκεια: 10 - 15μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας
 • Διάρκεια: 10 - 15μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας


Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Η Nότιος Αφρική είναι μια χώρα στο νοτιότερο άκρο της Αφρικανικής Ηπείρου και η οποία χαρακτηρίζεται από πολλά και διαφορετικά οικοσυστήματα. Ένας πραράδεισος με υπέροχα τοπία αλλά και ποικιλομορφία στη φύση, ιδανικός για όλους όσους αγαπούν την περιπέτεια. Περάστε τον χρόνο σας παρακολουθώντας τα ζώα που διασχύζουν τη σαβάνα, βυθιστείτε στον πολύχρωμο πολιτισμό του τόπου και περιηγηθείτε μέσα από τις κοσμοπολίτικες πόλεις που λάμπουν με αισιοδοξία αλλά και ενθουσιασμό.

Τι να επισκεφτείτε

Βουνό "τραπέζι"
Είναι το ορόσημο της Νότιας Αφρικής. Ένα από τα πιο φωτογραφημένα σημεία της Αφρικής. Προσφέρει μια μοναδική θέα προς την πόλη Κέιπ Τάουν και κρύβει πολλές εκπλήξεις σε όσους θελήσουν να το εξερευνήσουν.
Εθνικό Πάρκο Κρούκερ
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα της Αφρικής. Ένα μέρος που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα. Διαθέτει μια ιδαίτερη ποικιλία χλωρίδας και πανίδας και απέραντη φυσική ομορφιά που δεν θα μπορούσε να μην σας εντυπωσιάσει.
Γκάρτεν Ρούτ
Η διαδρομή αυτή εκτείνεται από τον κόλπο Μόσσελ μέχρι και τον ποταμό Στόρμς. Μια θαυμάσια διαδρομή για πεζοπορία αλλά και για μικρές στάσεις στα δέκα καταφύγια που διαθέτει αλλά και στα θαλάσσια καταφύγια.
Νησί Ρόπεν
Το νησί Ρόπεν βρίσκεται στον κόλπο table 6,9 χιλιόμετρα δυτικά των ακτών της Μπλούμπερστραντ, Κέιπ Τάουν. Κατά τον 17ο και 20ο αιώνα χρησιμοποιήθηκε ως φυλακή, νοσοκομείο και στρατιωτική βάση.

Ο καιρός

Οι καλύτεροι μήνες για να ταξιδέψετε στην Αφρική είναι ο Απρίλιος, όπου η ζέστη του καλοκαιριού είναι υποφερτή και ο Σεπτέμβριος που η άνοιξη φέρνει και το πρώτο πράσινο.

Χρήσιμες πληροφορίες

Γλώσσα
Υπάρχουν έντεκα διαφορετικές επίσημες γλώσσες στη χώρα λόγω του πληθυσμού που την συνθέτει. Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Αγγλική.
Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Ραντ Νοτίου Αφρικής (ZAR). Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και με ασφάλεια της πιστωτικές σας κάρτες για όποιαδήποτε συναλλαγή.
Συνδυασμός Ταξιδιού
Συνδυάστε το ταξίδι σας με στάση στο Ντουμπάι ή το Άμπου Ντάμπι.
Διαβατήριο
Το διαβατήριο σας θα πρέπει να ισχύει 6 μήνες πριν από το ταξίδι σας.
Εμβόλια
Προσοχή! Πριν ταξιδέψετε για τη Νότιο Αφρική θα πρέπει να επισκεφτείτε τον γιατρό σας 4 - 6 εβδομάδες πριν το ταξίδι σας για να προφυλαχθείτε από Ηπατίτιδα Α και Β, λύσσα, τυφοειδή πυρετό, κίτρινο πυρετό, αναμνηστικές δόσεις Τετάνου, διφθερίτιδας, ιλαράς και πολιομυελίτιδας για τους ενήλικες, καθώς και προληπτική ανθελονοσιακή αγωγή

H ταξιδιωτική μας πρόταση Περιλαμβάνει:
 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Αφρική με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Έκδοση Βίζας στις χώρες που είναι απαραίτητη.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.


ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Έντυπα
Προαιρετικές εκδρομές Download pdf
Φόρμα Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.


Τι είπαν οι φίλοι μας