full sacreen
Pluton Travel>>Honeymoon>Σαντορίνη | Γαμήλιο Ταξίδι

Σαντορίνη | Γαμήλιο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 8 μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας
 • Διάρκεια: 8 μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας


Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Αναμφίβολα το πιο εκπληκτικό νησί του Αιγαίου, σε σχήμα ημισελήνου, η Σαντορίνη ήταν η περιοχή από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στον κόσμο και ό, τι απομένει σήμερα είναι ένα βυθισμένο ηφαίστειο και μια καλντέρα. Έχουν κατασκευαστεί εκπληκτικά χωριά στην άκρη της καλντέρας, με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και μοναδική θέα προς τη θάλασσα. Η Σαντορίνη είναι επίσης γνωστή για το ρομαντικό ηλιοβασίλεμα, το ηφαίστειο και τα πολυτελή θέρετρα. Επισκεφθείτε την Οία, την αρχαία Θήρα και απολαύστε τη διαδρομή μέσα στα γραφικά σοκάκια. Η Σαντορίνη θεωρείται ο κατεξοχήν ρομαντικός προορισμός στην Ελλάδα. Δεν συναντάει άλλωστε συχνά κανείς κάτασπρες μεγαλοπρεπείς πολιτείες χτισμένες στο χείλος του γκρεμού, με γραφικά χωριουδάκια, πλακόστρωτα σοκάκια και εντυπωσιακές εκκλησίες που λούζονται στο φως…Ερωτευμένα ζευγάρια συρρέουν κάθε χρόνο στο ηφαιστειακό νησί αναζητώντας να απολαύσουν αγκαλιασμένοι σε κάποιο μπαλκονάκι της Καλντέρας το διάσημο σε όλους ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια το νησί έχει καθιερωθεί ως προορισμός που επιλέγουν ζευγάρια για να πραγματοποιήσουν τη γαμήλια τελετή τους ή το ταξίδι του μέλιτος.

H ταξιδιωτική μας πρόταση:


 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Σαντορίνη.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.

Αξιοθέατα
Αρχαία Θήρα
Η αρχαία Θήρα βρίσκεται στο Μέσα Βουνό, σε υψόμετρο 396 μ. Ιδρύθηκε τον 9ο αιώνα π.Χ. από Δωριείς αποίκους, με αρχηγό τον Θήρα και κατοικήθηκε μέχρι τους πρώιμους βυζαντινούς χρόνους. Εχει αποκαλυφθεί κυρίως η ελληνιστική και η ρωμαϊκή φάση της πόλης
Οία
Η Οία είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς, γνωστή σε όλο τον κόσμο για το ηλιοβασίλεμά της και τα υπόσκαφα κτίσματά της που εκτείνονται πάνω από το Αμμούδι και την Αρμένη, μέχρι τη γειτονιά του Περίβολα.
Φηροστεφάνι
Είναι σχεδόν ενωμένο με τα Φηρά. Ο γαλάζιος τρούλος της Παναγίας «των Αγίων Θεοδώρων», έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές φωτογραφίες που προβάλλουν τη Σαντορίνη και αν είναι ανοιχτή αξίζει να δείτε την παλιά εικόνα του τέμπλου της. Στο σημείο που βρίσκεται ο ναός υπήρχαν δυο μικρά καθολικά εκκλησάκια, της Παναγίας και των Αγίων Θεοδώρων.
Ηφαίστεια
H Σαντορίνη είναι από τους λίγους ελληνικούς τόπους που από πολύ νωρίς εκκίνησαν το ενδιαφέρον της επιστήμης. Στην Καλντέρα της είναι καταγεγραμμένη η ιστορία του πλανήτη μας, που αντιπροσωπεύει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια. Και αυτό το μοναδικό γεωλογικό βιβλίο παραμένει μονίμως ανοιχτό και προσιτό σε οποιονδήποτε θελήσει να μελετήσει το κομμάτι αυτό της ιστορίας. Από την άλλη μεριά, το ενεργό ηφαίστειο της Σαντορίνης με τις κατά καιρούς μικρές ή μεγάλες εκρήξεις του αποτελεί επίσης μόνιμο πόλο έλξης για τους γεωλόγους και τους ηφαιστειολόγους. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η επιστημονική έρευνα όχι μόνο έχει πολύ βαθιές ρίζες στο νησί, αλλά και που το επιστημονικό ενδιαφέρον παραμένει άσβεστο μέχρι σήμερα, ξαφνιάζοντάς μας συνεχώς με τις καινούργιες ανακαλύψεις της έρευνας.
Προτάσεις
Πεζοπορία
Απολαύστε ένα υπέροχο φυσικό μονοπάτι από τα Φηρά στο Ημεροβίγλι και την Οία. Ένα μονοπάτι που για πολλούς το ωραιότερο του τμήμα αρχίζει από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία.
Spa στη μέση του Αιγαίου
Αν δεν έχετε σκάφος, νοικιάστε ένα ή πάρτε τα καραβάκια που φεύγουν από τον Αθηνιό, τον Γιαλό ή το Αμμούδι, για να κάνετε τον γύρο της Καλντέρας. Άγρια, απόκρημνα βράχια, μυστικά, υπόσκαφα εκκλησάκια και παλιές σκάλες φόρτωσης των ορυκτών, θα σας φέρουν στη νησίδα της Παλιάς Καμένης. Τολμήστε να βουτήξετε στα θερμά νερά και απολαύστε ένα φυσικό, «ηφαιστειακό» spa.
Ηλιοβασίλεμα στην Οία
Μια εμπειρία που δεν περιγράφεται με λέξεις, αλλά τη ζουν όλοι το ίδιο δυνατά. Χιλιάδες επισκέπτες έρχονται εδώ από όλον τον κόσμο. Για λίγα λεπτά, θα νιώσετε την ενέργεια του τόπου. Και όταν ο πύρινος δίσκος βυθιστεί στο Αιγαίο, θα έχετε πάρει αυτό το ηλιοβασίλεμα μαζί σας, για πάντα.
Ο καιρός
Το κλίμα της Σαντορίνης είναι ιδιόμορφο και παρόλο που είναι το νοτιότερο νησί των Κυκλάδων είναι και το ψυχρότερο. Αυτό οφείλεται κυρίως στους βορειοανατολικούς ανέμους, ωστόσο ο χειμώνας είναι ήπιος με μέση θερμοκρασία περίπου 10οC. Τον χειμώνα παρουσιάζονται συχνές βροχοπτώσεις, ενώ το καλοκαίρι δεν βρέχει σχεδόν ποτέ με αποτέλεσμα η Σαντορίνη να αποτελεί πόλο έλξης πολλών τουριστών απ’ όλο τον κόσμο.
Tips
Γλώσσα
Η γλώσσα του νησιού είναι η Ελληνική με τους ντόπιους να επιμένουν στη δική τους τοπολαλιά και παραδόσεις.
Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Ευρώ (EUR). Χρησιμοποιήστε με ασφάλεια τις πιστωτικές σας κάρτες για όλες τις συναλλαγές σας.
Συνδυασμός Ταξιδιού
Μπορείτε να συνδυάσετε το ταξίδι σας στην Σαντορίνη με κρουαζιέρα στα Ελληνικά Νησιά.

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  Τι είπαν οι φίλοι μας