full sacreen
Pluton Travel>>Honeymoon>Μαρόκο | Γαμήλιο Ταξίδι

Μαρόκο | Γαμήλιο Ταξίδι

 • Διάρκεια: 7 - 9 μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας
 • Διάρκεια: 7 - 9 μέρες
  Τιμή: επικοινωνήστε μαζί μας


Για πληροφορίες σχετικά με τιμές και αναχωρήσεις ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Το Μαρόκο είναι μια χώρα αυτοκρατορική γεμάτη με ιστορία και εικόνες. Μια χώρα κοντινή με ένα ιδιαίτερα εξωτικό μοτίβο. Στο ταξίδι σας θα εντυπωσιαστείτε από τη πολυχρωμία που επικρατεί, τις μοντέρνες και μεσαιωνικές πόλεις, τους κήπους αλλά και την απέραντη έρημο. Για να νιώσετε τον παλμό που πικρατεί θα πρέπει να αναμιχθείτε στους ρυθμούς της ανατολής περπατώντας και παζαρεύοντας μέσα από τα σούκς, να αναμιχθείτε με τουςντόπιους και να συναντήσετε τα διάφορα, παλάτια, τους μυστηριακούς Βερβερίνους και τους Άραβες.

Με κατέυθυνση από τον Βορρά μέχρι τον Νότο θα βρείτε μερικές από τις ομορφότερες πόλεις όπως είναι το Μαρακές με τα εκπληκτικά παζάρια, ενώ η πανέμορφη Καζαπλάνκα αποπνέει αέρα κοσμοπολίτικο, με το τζαμί του Χασάν του Β’ και την ατμοσφαιρική Φεζ, με τη μεγαλύτερη και πιο όμορφη μεδίνα. Στην έρημο το τοπίο είναι μαγευτικό με τους αμμόλοφους αλλά και τις πανέμοφρες οάσεις που κρύβουν μια μαγευτική ανατολίτικη ομορφιά.

H ταξιδιωτική μας πρόταση:


 • Αεροπορικά εισιτήρια από και προς Μαρόκο με ενδιάμεσο σταθμό.
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων.
 • Παραλαβή και μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα.
 • Εκδρομές και περιηγήσεις με Αγγλόφωνο συνεργάτη μας.
 • Πρόγραμμα και τουριστικός οδηγός για το ταξίδι σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όποιαδήποτε χώρα ταξιδεύετε εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, χρειάζεστε διαβατήριο με ισχύ πέραν των έξι (6) μηνών από τη μέρα που ταξιδεύετε. Σε όποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα πρέπει να γίνεται άμεση ανανέωση του διαβατηρίου σας!
Αξιοθέατα
Μαρακές
Το Μαρακές βρίσκεται κοντά στην οροσειρά του Άτλαντα και είναι ευρύτερα γνωστή ως η «Κόκκινη Πόλη» και αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας κληρονομιάς της Ουνέσκο από το 1985. Το όνομα της σημαίνει Χώρα του Θεού και η πόλη διαθέτει το μεγαλύτερο παραδοσιακό παζάρι του Μαρόκο. Μια πόλη που μαγεύει τους επισκέπτες της με την ανατολίτικη της ομορφιά.
Καταρράκτες Ούζουντ
Η επίσκεψη σας στους καταρράκτες Ούζουντ θα είναι σίγουρα παραμυθένια. Μια απαράμυλλη φυσική ομορφιά που θα ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια σας με τους διασημότερους καταρράκτες του Μαρόκου να υψώνονται στο μεγαλείο τους. Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τη φωτοφραφική σας μηχανή για να αποθανατήσετε αυτό το υπερθέαμα.
Ζαγορά
Στους πρόποδες του βουνού Ζαγορά βρίσκεται και η ομώνυμη πόλη γνωστή και ως η «Πύλη της Ερήμου». Πρόκειται για την τελευταία πόλη του νότιου Μαρόκκο προς την έρημο Σαχάρα και παλαιότερα αποτελούσε αφετηρία για τα εμπορικά καραβάνια. Σήμερα μπορείτε να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία της ερήμου σε μια διήμερη εκδρομή όπου θα ανακαλύψετε τον τρόπο ζωής των Βεδουίνων στις παραδοσιακές τους τέντες, αλλά και τον χρωματιστό τους κόσμο που θα σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα.
Μπλέ Πόλή
Μια πόλη που είναι βαμμένη από μια εκπληκτική παλέτα με αποχρώσεις του Μπλε βρίσκεται στις παρυφές του Ριφ και είναι μια από τις ομορφότερες πόλεις του Μαρόκου. Ένα μαργαριτάρι που βρίσκεται καλά κρυμμένο και που οι ιστορίες για το χρώμα της είναι πολλές. Κάποιοι λένε ότι πρωτοκατοικήθηκε από τους Ευραίους οι οποίοι την έβαψαν μπλε προκειμένου να συμβολίζει τον ουρανό και τον παράδεισο ενώ άλλοι ότι έγινε για αποφυγή των κουνουπιών.
Ο καιρός
Το κλίμα που επικρατεί στο Μαρόκο είναι ήπιο, με τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στις ακτές να μην έχουν θερμοκρασίες κάτω από τους 10°C. Στις πόλεις του Νότου και τις εσωτερικές περιοχές το καλοκαίρι είναι θερμό ενώ θα συναντήσετε βροχές από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Φεβρουάριο. Η καλύτερη περίοδος για να επισκεφτείτε το Μαρόκο είναι ολόχρονα για τις παραθαλάσσιες περιοχές ενώ η άνοιξη και το φθινόπωρο για την υπόλοιπη χώρα.

Ο Διοργανωτής δεν είναι υπεύθυνος για αποκατάσταση τυχόν ζημιάς ή/και ακύρωσης που προκλήθηκε λόγω καιρικών συνθικών ή/και από οποιοδήποτε άλλο λόγο ανωτέρας βίας (force majeure) ο οποίος δε συμπεριλαμβάνεται στο παρόν. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε από τους πιο πάνω λόγους ακυρωθεί ή διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμιά άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από τον Διοργανωτή.
Tips
Νόμισμα
Το νόμισμα της χώρας είναι το Ντιράμ (MAD). Θα πρέπει να φροντίσετε πριν από το ταξίδι σας για το συνάλλαγμα σας αφού μόνο μερικά μεγάλα τουριστικά καταστήματα μπορεί να σας προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης της πιστωτικής σας κάρτας. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι συναλλαγές σας θα πρέπει να γίνονται με μετρητά.
Γλώσσα
Επίσημη γλώσσα του Μαρόκο είναι τα Αραβικά και τα Βερβερικά.
Διαβατήριο
Το διαβατήριο σας θα πρέπει να ισχύει 6 μήνες πριν από το ταξίδι σας.
Εμβόλια
Προσοχή! Θα πρέπει πριν από το ταξίδι σας στο Μαρόκο να προφυλαχθείτε από τον τυφοειδή πυρετό και την ηπατίτιδα Α και Β. .

  Φόρμα Ενδιαφέροντος

  Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα παρακάτω στοιχεία για το πακέτο που ενδιαφέρεστε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο.

  Τι είπαν οι φίλοι μας