25 Χρόνια Δημιουργικότητας

featured-image

Το 25 για εμάς δεν είναι απλά ένας αριθμός. Είναι 25 χρόνια γεμάτα περιπέτεια, αδρεναλίνη, εξερεύνηση, απόλαυση, χαλάρωση, διασκέδαση και πολλά άλλα που προσφέρουμε εμείς σε εσάς για να ζήσετε το όνειρο σας. 25 χρόνια που εσέις ονειρεύεστε και εμέις δημιουργούμε! 25 χρόνια λοιπόν δημιουργικότητας τα οποία είναι μόνο η αρχή για όλα τα επόμενα που θα έρθουν, πάντα με τις ίδιες αξίες και την ίδια φιλοσοφία που διέπει την εταιρεία από την αρχή της ύπαρξης της!

Το 25ο πάρτυ γενεθλίων μας έλαβε μέρος εδώ στα γραφεία μας στη Λεωφόρο Αρτέμιδος 33 στη Λάρνακα με 2 ώρες γεμάτες διασκέδαση και μουσική από το Ράδιο Πρώτο σε ένα live link το οποίο σημαδεύτηκε με μεγάλη επιτυχία.

Εκ μέρους της διευθύνσης και όλης της ομάδας του Pluton Travel θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για όλα αυτά τα χρόνια που μας στηρίζετε και μας δείχνετε εμπιστοσύνη στο να εκπληρώνουμε κάθε σας επιθυμία και όνειρο. Τέλος, θα κλείσουμε με την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με περισσότερα ταξίδια, περισσότερες αναμνήσεις, γιατί… το ταξίδι, είναι η επένδυση που σας κάνει πλουσιότερους!!!

Απολαύστε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το πάρτυ μας.

Σας ευχαριστούμε,

PLUTON TRAVEL

previous arrow
next arrow
Slider