Ταξίδεψε για ένα αξέχαστο bachelor party

FotoJet (63)

Οι μεγάλοι σταθμοί, τα ορόσημα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι αρκετά, μερικά, όμως από αυτά, θα παραμείνουν για πάντα ανεξίτηλα στη μνήμη του, όπως ακριβώς ένας γάμος. Μία διαδικασία που γυρίζει σελίδα στη ζωή δύο ανθρώπων που γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αγαπήθηκαν, αποφασιζόντας να επιστεγάσουν αυτή τη σχέση με ένα γάμο.

Ο γάμος αποτελεί την σημαντικότερη δέσμευση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που τα συναισθήματα της αγάπης, της κατανόησης, του σεβασμού, της επικοινωνίας τους οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνουν για το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Μέσα από αυτή την σημαντική απόφαση, οι δύο αυτοί άνθρωποι θα δημιουργήσουν το δικό τους σπιτικό, θα γεννηθούν παιδιά και η σχέση αυτή θα γίνει ακόμα πιο στενή κάτω από την ιδιότητα πια της οικογένειας.

Η μέρα του γάμου τόσο για έναν άντρα όσο και για μία γυναίκα είναι μία από τις σημαντικότερες της ζωής του. Όλα εκείνη την ημέρα πρέπει να είναι ξεχωριστά και να δημιουργηθούν μέσα από εκείνες τις στιγμές οι πιο όμορφες αναμνήσεις.

Η στιγμή του bachelor
Ένα έθιμο το οποίο ακολουθείται παραδοσιακά και στην Κύπρο είναι το μεγάλο πάρτυ που διοργανώνουν οι φίλοι του γαμπρού, μήνες ή και μέρες πριν από τον γάμο, το λεγόμενο bachelor party που ουσιαστικά μεταφράζεται ως η γιορτή του εργένη. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ξέφρενο πάρτυ όπου ο γαμπρός πριν ακόμα δεσμευτεί με τον γάμο, γιορτάζει κατά κάποιον τρόπο τις τελευταίες ημέρες της «ελευθερίας» του.

Τα τελευταία χρόνια, οι διοργανώσεις των bachelors parties ξεφεύγουν από τα σύνορα της Κύπρου, με μεγάλο ποσοστό Κυπρίων να επιλέγει να ταξιδέψει στο εξωτερικό μαζί με την παρέα του μέλλοντα γαμπρού. Εκεί, οι κολλητοί φίλοι έρχονται πιο κοντά, έρχονται σε επαφή με νέες εικόνες και συναισθήματα δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία αξέχαστη εμπειρία ζωής. Συνήθως, μία τέτοια διαδικασία, όμως, είναι χρονοβόρα ώστε να συνεννοηθούν πολλά άτομα μεταξύ τους για ένα προορισμό ιδανικό για τον συγκεκριμένο σκοπό. Ποιος θα διοργανώσει ένα τέτοιο, απαιτητικό ταξίδι;


Το Pluton Travel & Tous ξέρει

Κάπου εδώ, αναλαμβάνουμε εμείς. Η εταιρεία μας, μετράει μία πορεία 30 ετών στη διοργάνωση ταξιδιών, τόσο σε μακρινούς και εξωτικούς προορισμούς όσο και στον ευρωπαϊκό χώρο. Προορισμούς και τοποθεσίες στις οποίες έχουμε ταξιδέψει, έχουμε γνωρίσει από πρώτο χέρι, ξέρουμε τα πάντα και έχουμε αποκτήσει εκεί συνεργάτες, φίλους και δικούς μας ανθρώπους.

Μία επίσκεψή σας στα γραφεία μας αρκεί για να συζητήσετε με τους έμπειρους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους τι ακριβώς θα θέλατε να βιώστε σε ένα ταξίδι για bachelor party. Εμείς σας προσφέρουμε την εγγύηση ενός ασφαλούς και ξέγνοιαστου ταξιδιού όπου όλα θα είναι ρυθμισμένα και έτοιμα από πριν. Το μόνο θα πρέπει να κάνετε εσείς είναι να φτιάξετε βαλίτσα και να έρθετε με κέφι στο αεροδρόμιο. Τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά αφού αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου τη διοργάνωση του ταξιδιού σας για το bachelor party σας.

Η γκάμα των επιλογών είναι τεράστια, οι προορισμοί ένας κι ένας και εμείς με την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ώστε να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε τα πάντα, με κάθε λεπτομέρεια, σύμφωνα με τα γούστα σας ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές που θα θυμάστε για πάντα.

Εσείς ονειρευτείτε το, κι αφήστε το σε εμάς για να το κάνουμε πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο γραφείο μας στην Λευκωσία στο 22878799 ή στο γραφείο μας στη Λάρνακας στο 24821777.