Εγκαίνια νέων γραφείων PLUTON TRAVEL & TOURS στη Λευκωσία

aae55e2fa911923a013925a153075b57

07.02.2020

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Pluton Travel στην Λευκωσία, στην οδό Λεωφόρο Νίκης 40, Κατάστημα 42.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος συνεργατών, όπως και φίλοι που ταξιδεύουν με το Pluton Travel.

Μετά το τέλος των εγκαινίων, ακολούθησε after party σε γνωστό cocktail bar στην Λευκωσία όπου παρουσιάστηκε, σε ένα όμορφο videoclip, η νέα ταξιδιωτική εκπομπή Travel Time με παρουσιαστή τον Χάρη Αριστείδου, η οποία θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον Μάρτιο στην Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Στην χαιρετιστήρια ομιλία του ο κ. Αντώνης Αντωνίου, Διευθυντής της Pluton Travel & Tours, αφού καλωσόρισε τους εκλεκτούς παριστάμενους, εξέφρασε την χαρά του που εγκαινιάζεται ένας νέος χώρος, όπου μαζί με τους έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους της εταιρείας έχει σκοπό και στόχο να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες των πελατών του για να δημιουργήσουν το ταξίδι των ονείρων τους. Στο τέλος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες αλλά και τους φίλους που στήριζαν και στηρίζουν την εταιρεία, και έδωσε την υπόσχεση ότι η Pluton Travel & Tours θα συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση προσφέροντας στον κόσμο ποιοτικά και ονειρικά ταξίδια σε εξωτικούς, όμορφους προορισμούς.