Αν αγαπάς την περιπέτεια, το Pluton Travel είναι εδώ για σένα!

FotoJet (42)

Αν ανήκεις σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που αναζητάς σε κάθε σου ταξίδι τρόπους για να κτυπάει κόκκινο η ανδρεναλίνη σου, αγαπάς την κινητικότητα, την πεζοπορία, τη γυμναστική, σε εξιτάρουν οι ριψοκίνδυνες καταστάσεις και θεωρείς πως το αλατοπίπερο της ζωής σου είναι η περιπέτεια, τότε εμείς είμαστε οι άνθρωποί σου.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κατά παραγγελία (custom made) ταξίδι, όπου ονειρεύεσαι βιώσεις μαζί με την παρέα σου μοναδικές στιγμές περιπέτειες, τότε το Pluton Travel & Tours, είναι το ιδανικότερο μέσο για να κάνεις αυτό το όνειρό σου πραγματικότητα.

Μοιράσου μαζί μας όλα όσα θα ήθελες να ζήσεις σε ένα ταξίδι περιπέτειας και μαζί με τους ταξιδιωτικούς μας συμβούλους, θα σου προτείνουμε προορισμούς, μέρη και χώρες όπου όλα όσα επιθυμείς εσύ και η παρέα σου θα τα εφαρμόσουμε με κάθε λεπτομέρεια.

Ταξίδια με ποιότητα και ασφάλεια
Το Pluton Travel & Tours με πείρα 30 χρόνων στη δημιουργία και διοργάνωση ταξιδιών σε ολόκληρο τον πλανήτη, αποτελεί εγγύηση για ένα ασφαλές, κυρίως, αλλά και ταυτόχρονα ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας με ποιότητα. Έχοντας στο πλευρό σου τους πιο έμπειρους ταξιδιωτικούς συμβούλους θα ενημερωθείς για όλες τις επιλογές ή θα μοιραστείς μαζί μας το ταξίδι που φαντάζεσαι ώστε να το οργανώσουμε. Η ομάδα μας αποτελείται από travel experts, τους καλύτερους της αγοράς οι οποίοι με επικεφαλής τον διευθυντή μας κ. Αντώνη Αντωνίου έχουν ταξιδέψει σε κάθε μέρος που σου προτείνουν. Ταυτόχρονα, όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες και δεσμούς φιλίας με ανθρώπους κλειδιά στο εξωτερικό οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα είναι στο πλευρό σου όταν υπάρξει ανάγκη.

Αν είσαι λοιπόν ο φίλος της περιπέτειας και θέλεις να διοργανώσεις για παράδειγμα ένα μεγάλο roadtrip σε εξωτικούς ή μακρινούς προορισμούς, σε περισσότερες από μία χώρες, σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία το Pluton Travel βρίσκεται εδώ για σένα να κάνει κάθε σου επιθυμία πραγματικότητα.

Εσείς ονειρευτείτε το, κι αφήστε το σε εμάς για να το κάνουμε πραγματικότητα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο γραφείο μας στην Λευκωσία στο 22878799 ή στο γραφείο μας στη Λάρνακας στο 24821777.