Μαγεία Πελοπονήσσου

Τιμή: από €725

Διάρκεια: 8 μέρες

Αναχώρηση: 11/7, 18/7, 25/7, 1/8, 8/8, 15/8, 22/8

Μαγεία Πελοπονήσσου Μαγεία Πελοπονήσσου

DATE

FROM

TO

CARRIER

FLIGHT

TIME

11,18,25/7 και 1,8,15,22/8

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΑΘΗΝΑ

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

CY 312

08:00 – 09:45

18,25/7 και 1,8,15,22,29/8

ΑΘΗΝΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ

ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΕΣ

CY 337

20:35 – 22:10

Πρόγραμμα
1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο Αθηνών. Άφιξη, παραλαβή και άμεση αναχώρηση για το νοτιότερο κομμάτι της ηπειρωτικής Ελλάδας, τη Νεάπολη, όπου θα διανυκτερεύσουμε για 5 βράδια, με ενδιάμεσους σταθμούς και καφέ και γεύμα. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στα Κύθηρα. Μετά το πρόγευμα θα πάρουμε το καράβι που θα μας μεταφέρει σε μια ώρα στα πανέμορφα Κύθηρα, που κρύβουν μεγαλοπρεπή κάστρα, ορεινά χωριά και δαντελωτές ακτές. Το θρησκευτικό συναίσθημα των κατοίκων είναι βαθιά ριζωμένο, αφού εδώ υπάρχουν περίπου 350 εκκλησίες, ξωκλήσια και ιστορικά μοναστήρια. Περιήγηση των Κυθήρων για να δούμε την ολόλευκη Χώρα, το Καψάλι και το Λιβάδι. Μετά την επίσκεψη στο σημαντικότερο προσκύνημα του νησιού την Ιερά Μονή Παναγίας Μαρτιδιώτισσας θα έχουμε χρόνο ελεύθερο και με καραβάκι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για τα Σπήλαια του Δυρού όπου θα εκπλαγούμε από τα περίεργα σχήματα και χρωματισμούς που δημιουργούν οι σταλακτίτες και οι σταλαγμίτες δεκάδες μέτρα κάτω από τη γη. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Γύθειο το οποίο κατοικείται από την προϊστορική εποχή και ήταν ο εμπορικός σταθμός των αρχαίων Φοινίκων. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Φθάνοντας μπροστά στα μάτια μας, εμφανίζεται η ανεπανάληπτη εικόνα του βράχου της Μονεμβασιάς. Αξέχαστες οι εντυπώσεις από την περιδιάβαση στην Παλιά Πόλη. Αρχοντικά, αψίδες, ενετικά οικόσημα, βυζαντινές εκκλησίες με σημαντικότερες του Ελκομένου Χριστού και της Αγίας Σοφίας, σπίτια με εξώστες στο πέλαγος, συνθέτουν μία μοναδική εικόνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
Πρόγευμα και ακολουθεί εκδρομή με καραβάκι στην γραφική Ελαφόνησο. Η φύση μας μαγεύει στο γραφικό αυτό ψαρονήσι, με τις παγκοσμίως γνωστές παραλίες, την αλιευτική ιστορία και τη βυθισμένη πολιτεία. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βραδάκι θα κάνουμε την βόλτα μας στο όμορφο λιμανάκι της Νεάπολης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΝΕΑΠΟΛΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΑΡΤΗ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το Μυστρά που βρίσκεται 5χλμ δυτικά από τη Σπάρτη. Κάτω από το κάστρο όλα – παλάτια και εκκλησίες, οχυρώσεις και πύλες, αρχοντικά και σπίτια, δρόμοι και κρήνες – καταγράφουν την ανεπανάληπτη ιστορική διαδρομή της έδρας του Δεσποτάτου του Μορέως. Συνεχίζουμε για την Σπάρτη όπου μετά την περιήγησή μας στην πόλη, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ ή γεύμα. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για Αθήνα όπου μετά από ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε αργά το απόγευμα.

7η μέρα: ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα η μέρα είναι ελεύθερη στην Αθήνα. Σας προτείνουμε να κάνετε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ξενάγησης της Αθήνας, διάρκειας 60 λεπτών στα αξιοθέατα και τα μνημεία του ιστορικού κέντρου της, στην Πλάκα, στο Μοναστηράκι, στην αρχαία αγορά και στην Ακρόπολης με το Happy Train. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα χρόνος ελεύθερος. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Αθήνας με γεμάτες βαλίτσες από το γαλάζιο και πράσινο της Ελλάδας.

HOTEL

DATES

CAT

BASIS

DOUBLE

SINGLE

TRIPLE

CHILD
(Under 12)

Ξενοδοχεία

11/7,18/7,25/7,22/8

3*

HB

€725

€850

€725

€530

1/8,8/8,15/8

HB

€759

€895

€759

€570

Περιλαμβάνονται
- Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα–Αθήνα–Λάρνακα.
- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
- Διαμονή για 5 βράδια σε ξενοδοχείο 4* στη Νεάπολη.
- Διαμονή για 2 βράδια σε ξενοδοχείο 4* στην Αθήνα.
- Πρόγευμα μπουφέ καθημερινά.
- Πέντε (5) δείπνα σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Μεταφορές και εκδρομές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Κύθηρα.
- Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ελαφόνησο.
- Έμπειρος αρχηγός – συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού.
- Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται
- Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
- Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
- Ασφάλεια ταξιδιού προαιρετική.
- Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Κωδικός: XR Μαγεία Πελοπονήσσου